MomHero2 Tgceulg Tadına varın derim 😂 ilk bebeğim de evet bebeğim yanımda kollarımdaydı kokluyordum mis gibi ama bir boşluktaydım resmen karnım boştu. Karnımdayken sadece ben seviyordum ben hissediyordum doğdu herkes sevdi 😂😂 bebeğimi kıskanmıştım
Tgceulg MomHero2 ay bende doğmadan düşündüğüm tek şey ben yeterince sevemicem herkes sevecek nasıl olacak tek bende olsun bende kalsın 😂
perilice123 Tgceulg benim 25 ekim gözüküyor ama doktor 4-5 gün önden gidiyor dedi iki kontroldür hayırlısı☺️
Susamtanem2 Tgceulg ah çok karışık benim geç döllenme olduğu için Eylül yerine ekime kaydı nasip bakalım fark kapanırsa Eylül sonu kapanmazsa 8 Ekim şimdilik 😍
mucizebebek03 Tgceulg doğum tarihimiz 30 ekim ama bebiş gelmemek için direnirse kasımda olabilir😃tabi bi ihtimal erken de gelebilir🤭🤭
-ilk-gebelik 4 ekimm😇 iştah durumlarınız nedir kilo almaya başladınız mıı ben de bu ara iştah artması var🤩
Susamtanem2 -ilk-gebelik 13 haftalık oldum henüz yarım kg bile almadım ilk gebelikte 40 haftada 9 kg almıştım bunda da 8-10 arası bişey alsam iyi olacak 🤣
perilice123 -ilk-gebelik benim iştahım arttı biraz ama kilo almadım daha zaten kilo vermiştim daha başladığım yere gelemedim.