Gamzebydmr Kızlar hangisi daha etkili hem süt arttırıcı hemde bebeğin gazına ve karın ağrısına iyi gelen
mucizebebek03 Gamzebydmr ben ikisinden de karıştırıp iciyordum hem süt yapıyor hem gaz gidiyor hem gevşetiyor hem uyku yapiyor😃🌹😁faydası saymakla bitmez yoksa nasıl büyürdü iki çocuk 🤱😂😂🤭🤭
sblaslan Gamzebydmr ben ikisinide aldım valla hrrgün bi tane içiçem hastaneyede götürüyorum sezeyan olcam bi hafta önceden rezene içmeye başliycam zaten
Gizmolata Gamzebydmr canım rezene,anason,kimyon eşit miktarda karıştır doğumdan sonra sıvı alımına başlayabilirsiniz dediğinden itibaren günde 2 fincan içersen hem süt arttırır hem senin hem bebeğin gazının rahat çıkmasını sağlar. Demleyip içiliyor 🥰
Gamzebydmr mucizebebek03 Bende bugün eşime anason aldırdım ama rezene daha iyi diye duydum bir haftadır emerken bile kendini çok sıkıyor gece uyumuyor rezende aldırayım bende ikisinide tüküreyim bari inşALLAH iyi gelir
mucizebebek03 Gamzebydmr düzenli içerseniz emin olun iyi geliyor gercekten kullandığım için biliyorum ❤🌹
Taze_gebe Gizmolata normal baharatcidan alip kaynar suya 5 dk demleme usulu mu 🙄 yoksa karisik bitki cayi vs hazir alsak da caiz mi 😂
Gizmolata Taze_gebe ayrı ayrı 100er gram alın 5 dk demleyin aynen😂😂 bitene kadar iç canım günde 2 fincan yani orta boy çay fincanları var ya onlardan