Calasun Kokulara karşı hassasiyet bulantı evimde dahi duramiyorum😢😓 cozumu olan fikrin olan varsa yardimci olabilirmi🙏🏻
Eminecamus Calasun medpamit emedur dramamine zofer zofran bunlar hep bulantı ilaçları canım doktoruna sor birini mutlaka verir. Tiksinme için ise maalesef hiç Bir çözüm çare bulamadım
Nadide10 Bende öyleydim ilk 24 haftama kadar hicbirsey yiyip icemiyordum halende sabahlari devam eder bulantim eyer yakinlarin varsa annen kayinvaliden vesayre bunlarda kalmayi dene bak bakalim neresi sana iyi gelicek biraz boyle idare edebilirsin benim doktorum bana önermişti
Necla06 Çözümü bulursan bana da haber ver canım ayni durumdan muzdaribim artık eşim dalga geçiyor hava, su, ateş filan da kokuyor mu diye 😑
Calasun Necla06 sanirim cozumu yok😓 bir kac ay sabredicez 😞 allah herkezin yardimcisi olsun bu konuda 🙏🏻 Saglikli kucagimiza almayi masip etsin 🙏🏻
Faziletttt Allah yardımcın olsun canım bende öyleydim evim kokardı her yeri siliyorum pencereler 24 saat açık olurdu yine kokardı başkalarının evi kokmuyordu ama kendi evim kokardı ben atlattım baya 15+3 günlük oldum inşaallah biran önce geçer
Calasun Bugun eczaneden zencefilli sakiz aldim bulanti icin cok iyi geldi ilac icemen varsa benim gibi tavsiye etmek isterim