hazaltolga1 hazaldogukank çok erken öğrenmişsiniz zaman geçmek bilmez 🤭 zaten vajinalde de 1000 değer olması lazım biliyorum yoksa gözükmüyor bende 12 sinde gidicem inşallah güzel haberlerle döneriz 🤲🏻 bana da verdi ama farklı bir marka onu bilmiyorum
hazaltolga1 SiFnem benimde boyum 165 kilom 51 bende henüz kilo almadım dediğin gibi gram kısmı oynuyor ama o da alçalıp yükseliyor zaten kıyafetinden tuvalet durumdan falan illa değişkenlik gösterir o kısım ☺️
havakcdl-48 miniko_2308 aynıyız bende son adet 1 Mart pazartesi de ilk muaynem var çok heyecanlıyım ilk kez bebeğimi göreceğim nasip olursa 🤩
miniko_2308 havakcdl-48 ayy inşallah hayırla sağlıkla görürsünüz 😍 hem kese hem kalp atışı için gitceksiniz değil mi?
Mumeray hazaltolga1 bnmde 1 mart 5+4 olduk bugün nasipse pazartesi keseyi görmeye gidicez inşallah 🥰 Rabbim hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasipse etsin 🤲🏻😍
hazaltolga1 Mumeray ay benimde pazartesi 😍 haberleşelim buradan, güzel haberlerle dönelim inşallah 🤲🏻
havakcdl-48 miniko_2308 galiba benim ki tüp Bebek fark oluyor mu bilmiyorum ama inşallah kalp sesini duyabiliriz
Mombaby64 hazaltolga1 son adet 8 mart. 4+4 üz bugün. Ben cok erken öğrendim haftaya randevum var suan sadece beta takibi yapıyoruz 🌸🙈
hazaltolga1 Mombaby64 oy minik daha 👼🏻 beta değerleriniz nasıl en son kaç çıktı? ben 2 kere yaptırdım beta sonra vajinal ultrasonda keseyi görünce gerek duymadık pazartesi de bebişi görmeye gidicez 🤩
Nur4026 Cemilef92 Ay benimde 5 mart son adetim aynıyız 🥰 doktora gittim kese gibi bir şey görünüyor 2 hafta sonra gel dedi heyecanla bekliyoruz günler geçmiyor 😂
Cemilef92 Nur4026 Ben de dayanamayıp bugün gittim, hiçbir şey göremedi tam 5 haftalık olduk bugün, kese falan göremiyorum hamile olduğuna emin misin deyip canımı sıktı doktor, Pazartesi kan tahlili yapıp tekrar gideceğim 😣
Nur4026 Cemilef92 yaa doktorlar bazen gerçekten çok acımasız kafana takma Rabbim dilerse her şey olur
Didemmmmm dilansnmz AA benim de 26 şubat ne güzel aynıyız. Birlikte güzel haberler alıız inşallah 🙏 kalp atışını duydun mu canım. Ben perşembe gittim yolk kesesini gördüm. Haftaya kalp atışı için çağırdı.
Mombaby64 Cemilef92 böyle iki kat artış görseydin doktoru pek takmazdın kuzum ondan sordum. İlk başlarda takip önemli, sen bozma moralini daha cok ufak 🌸
leyla_ok hazaltolga1 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu olsun 😊 Biz 22+2 haftalığız yanlış değilse ya 4 kasım ya da 5 kasım 1 günden bir şey olmaz 😁
Cemilef92 Mombaby64 İlk gebelik olduğu için çok tecrübesizim canım, bilemedim ben de, umarım bir sorun yoktur, Pazartesi belli olacak inşallah 🤲🏼
219Eyll hazaltolga1 4 Mart son adet tarihim .3+2 de idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu .dün doktora gittik keseyi gördük çok şükür .28 Nisan’dada kalp atışını duymak için gidicem .hayırlısıyla duyarız inşallah miniğimin kalp atışlarını 😍
hazaltolga1 219Eyll hayırlı olsun 🥰 benimde pazartesi kontrol çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla duyarız kalp atışlarını da 🤲🏻❤️
Seydaozkan123 219Eyll benimde 4 Mart son adet tarihim Çarşamba günü keseye düşmüş mü diye bakacağız umarım düşmüştür 🥰
Cemilef92 ebrualtnn 4 haftayı birkaç gün geçip keseyi görenler de olmuş ama maalesef benimkini göremedi, 6 haftadan sonra gitmek daha mantıklıymış, boş yere canım sıkıldı
ebrualtnn Cemilef92 olsun herşey tecrübeyle öğreniliyor sıkmayın canınızı :) bende bugün saatlerce araştırdım en sonunda sağlık ocağı hemşiresi çok güzel yönlendirdi sağolsun, ben normalde yarın medicale gidecektim bir de orası tamamlayıcı sağlık Sigortam olmasına rağmen gebelik teminatı olmadığı için hiç birşeyi karşılamıyormuş şu an gidersen kalp atışını ve keseyi göremeyebilirsin o yüzden 10 gün sonra tekrar çağırırlar dedi tekrar tekrar uğraşmamak için beklememin daha mantıklı olacağını söyledi kalp atışı ve keseyi gördükten sonra gel tüm testlerini yapalım dedi daha sonra sonuçlarını özelde gider gösterirsin dedi. Bende ayın 20sine randevu aldım şu an 4 veya 5 haftalığım ama bakalım gidince daha netleşir. Gerçekten de yarın boşu boşuna gidecektim hemşire yönlendirmeseydi 🤦🏻♀️