MrvSKy hazaltolga1 merhaba benim randevum yarın baya bekledim ilk randevudan sonra, ilk randevum 12 nisandı şimdi 4 Mayıs belki normaldir de bana fazla geldi. Sanki günler geçmek bilmiyor 🙈 bugün de 8 hafta 6 günlüğüz ☺️
Hayal11 hazaltolga1 benim son adet tarihim 18 Mart kızlar 💕 26 Nisan beta 115 çıktı yarın tekrar beta kontrol için gideceğim 2 ye katlamış mı diye ultrason mı vajinal muayene mi olur çok heyecanlıyım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
hazaltolga1 Hayal11 hayırlı olsun daha küçük olduğu için muhtemelen vajinal ultrason ile bakar beta 3 bini geçince karından bakılıyordu sanırım inşallah keseyi görürsünüz 💖
hazaltolga1 MrvSKy benim 12 nisandı diğeri 10 mayıs 🤦🏼♀️ ayda 1 çağıracakmış doktorum ama hiç zaman geçmiyor ki ya bizde 9 hafta 3 günlüğüz 💖
MrvSKy hazaltolga1 benim bugün kontrolüm güzel geçti herşey sağlıklı ilerliyor çok şükür 🙏🏻 Kalp atışını duyduk ultrasonda ellerini ayaklarını hareket ettiriyordu ☺️ Bugün içim rahatladı 🤗 10 mayısta da sen bebişini görürsün inş sağlıkla 🌺