Cemilef92 balmelek Hayırlı olsun sevindim adınıza, ben de gittim de göremedik henüz, beta değeriniz kaçtı acaba karından mı gördünüz ?
MrvSKy hazaltolga1 bizde dün kalp sesini duyduk çok şükür 🥰 bizim aynı gidiyor gibi, birlikte takip ederiz inş tüm gelişmeleri 🌺
hazaltolga1 Mombaby64 pek belirtim yok aslında arada kasıklarımda batma oluyor göğüs hassasiyetim var bir de
tipikbiryayburcu Selaamm, Benim de 6+6 oldu bugün. 21 Nisan’da 8. hafta olunca 2. kontrole gideceğim inşallah sağlıkla ilerleerse tahmini doğum tarihi 3 Aralık gözüküyorrr 🥰🙏🏻
hazaltolga1 tipikbiryayburcu aa bizde 6+5 ama bizimde 3 aralık tahmini doğum 🤭😍 ne güzel beni 4 hafta sonra çağırdı 10.haftam olmuş olacak 🌸
Mumeray hazaltolga1 ne güzel canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim uyunlu değil galiba ama doktorum bana hiç bişey demedim eşim duymuş inşallah haftaya çarşamba kesinleşecek. Bnde duyarım kalp atışlarını inşallah cnm. 🥰
hazaltolga1 Mumeray amin inşallah canım 🤲🏻 neden ne demiş ki doktor? zaten gebelikte 2 haftaya kadar oynama normal biliyorum ben sorun yoktur diye düşünüyorum ☺️ inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🌸
Bebegim4 hazaltolga1 ya maşallah darısı bana inşallah ben 5+6 da gittim vajinalde bebek kalp atışı göremedik 10 gün sonra gel dedi bel ağrınız kasık ağrımız varmı benim şiddetli bel ağrım var normal mi acaba 😔
hazaltolga1 Bebegim4 bel ve kasık ağrısı normal diye biliyorum rahim gebeliğe alışıyor büyüyor falan daha küçük olduğu için görünmemiş olabilir 8.haftaya kadar normal biliyorum ☺️
Gulceefe-00 Mombaby64 hayırlı olsun umarım bize de nasip olur ben de salı günü gideceğim doktora. Betaniza baktı ki doktor kaçtı keseyi gorebildiniz?
Mombaby64 Gulceefe-00 dün verdim kuzum son kez 10.000 cıkmıştı. Bugün kaç bilmiyorum inan ki. İnşallah sende görürsün 🌸
tipikbiryayburcu hazaltolga1 Yaa bizim de tahmini 3 Aralık doğumu 🥳😍😍 Bana ilk 3 ay 2 haftada bir çağıracağım dedi haftaya tekrar gidicem 8. hafta oluncaa 😬 Bulantın falan var mı canım nasıl gidiyor?