miniko_2308 havakcdl-48 6 haftalıkken keseyi görürsünüz muhtemelen kalp atışı da duyulur ama tüp bebekte fark olur mu bilemiyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz☺️
MrvSKy Benimde son adet tarihim 2 Mart betahcg değerlerim ilk 136 çıkmıştı 2 gün sonra 282 çıktı 5. Hafta 3800 çıktı pazartesi ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım inş kalp atışını duyabiliriz. Biz daha keseyi de görmedik bekliyoruz kontrolü
MrvSKy busraaklnc benim kontrol tam 5+6 güne denk geliyor keseyi görürüz diye düşünüyorum ama heyecan tavan 🥰🌺
Ebruuuusalman busraaklnc Benimde 1 nart ama doktor dun kese suan gorulmuo kucuk oldgu icin dedi normalmi sizce
Ebruuuusalman miniko_2308 bnde 1 mart son adet tarihim sz keseyi gordunuzmu kalp atislarini duydunuzmu
miniko_2308 Ebruuuusalman biz 31 martta 4+2′deyken keseyi gördük çok şükür, kalp atışı için 2 hafta sonra gel garanti olsun dedi doktor haftaya cumartesi gidicez. Siz gittiniz mi?
busraaklnc Ebruuuusalman belki geç döllenmedir eğer doktor olumsuz bir şey demediyse canınız sıkmayın 🤗
Ebruuuusalman miniko_2308 dun gittim kese görulmedi normal dedi kucuk dedi daha dedi persembe günu gel dedi o zaman görünebilir dedi bakalm persembe günu insallah görürüz
miniko_2308 Ebruuuusalman 4+2′de gittiğimde bana da görünmeyebilirdi daha erken demişti doktor ama çok şükür göründü. Biz de cumartesi kalp atışı için gidicez ama zaman geçmiyor 😄 İnşallah perşembe günü hayırlı haberlerle dönersiniz.
Didemmmmm hazaltolga1 benim de son. Adet tarihim 26 şubat aynıymışız. Nasılsın varmı belirtilerin duydun mu kalp atışını
hazaltolga1 Didemmmmm belirtim hafif kasık ağrıları dışında yok ya sizde durum ne? yarın kontrolüm inşallah gem keseyi hem kalp atışını duyarız 🥰
Sterre Benim de son adet tarihim 4 mart, 5+2 hamileliğim. Perşembe günü vajinal bakıldı, minicik kese göründü. Bu hafta cuma gideceğim. Karından görünür mü? Bunu yaşayan var mı?
hazaltolga1 Sterre büyük ihtimalle görünür bende aynı durumdayım yarın karından bakacağını düşünüyorum 6+3 oluyorum çünkü
Didemmmmm dilansnmz AA benim de 26 şubat ne güzel aynıyız. Birlikte güzel haberler alıız inşallah 🙏 kalp atışını duydun mu canım. Ben perşembe gittim yolk kesesini gördüm. Haftaya kalp atışı için çağırdı.
Fehime16 hazaltolga1 hayırlı olsun canım rabbim sagliklar nasip etsin 😍benmde 6hafta 3guncuk bugün kalp atışlarını gördük ama henüz dinlemedik 2-3hafta sonra tekrar kontrol olucak suanlik herşey yolunda
hazaltolga1 Fehime16 teşekkür ederim gözünüz aydın hayırlı olsun 🎉☺️ bende yarın 6+3 olucam inşallah görürüz kalp atışını da 👼🏻
Nimet16 hazaltolga1 5.6 da görüldü kese kiminin etken görünüyor zaten vajinal dan bakılıyor ben hem bebeğimi gördüm hemde kalp atışını duydum şükür şuan 7. Haftamın içne girdim
Mumeray hazaltolga1 inşallah canım yazarım burdan nasipse 🥰😉 sende yaz. Senin saat kaçta benim sabah 9.30 da sıram.
Betl hazaltolga1 Merhaba benimde 28 Şubat son âdet günüm daha gitmedim doktora haftaya gidip kalp atışını da duyayım istiyorum
hazaltolga1 Betl tebrik ederim hayırlı olsun ☺️ biz bekleyemedik gittik ama hepsini bir arada görmek daha mantıklı stres olmuyor, sağlıkla görürsünüz inşallah keseyi de bebeği de 🙏🏻