Hcrcllr Svd_sltn ben kullanıyorum. Bazi testler yapmisti doktor degerim düşük olduğu icin doguma kadar kullanicaksin dedi
Zeytinlimon Svd_sltn folbiol kullanıyordum hamilelikden önce hamile oldugumu öğrenince dr a gittik ve dr folic 1 önerdi onu kullanıyorum ilk bi kaçgün ishal yaptı ama şuan normal
escmrk Svd_sltn 2 ay folic1 kullandım bende sonra vitamin ve demir hapına başladık onda da var folik asit
Svd_sltn Bu gün hastaneye ilk kontrolüme gittim 6 haftalıkken 5 haftalık olarak gözüktü hamileliğim geç döllenme oluşmuş sana vereceğim bu folikasit ilacını 12 hafta oluncaya kadar kullan dedi inşaallah faydasını görürüm Allah’ın izniyle inşaallah
Svd_sltn escmrk bana da öyle söyledi doktor ilk bunu kullan sonra Demir vitamin ilaçlarına başlıcaz dedi
MKrasnic Svd_sltn bize ilacı aradığımız eczacılar bile doktorunuz iyi bir folik asit önermiş dedi, arkadaşınız neye dayanarak söyledi bilmiyorum ama ben hiç şüphelenmedim kullanırken. Çünkü kimi folik asitte fazla doz oluyor, bu takviyenin oranı güzel
Svd_sltn MKrasnic bunu söylemeniz gerçekten de içimi ferahlattı iki çocuğumda zayıf doğdu birisi 2.200 birisi de 2.500 kg doğdu bu ilacın da bana yararı olsun istiyorum çok
MKrasnic Svd_sltn takviyelerini düzenli kullan canım , folik ve demiri, omega üçü. Sen daha tecrübelisin çok daha iyi bilirsin tabi ama yoğurt ceviz süt muz portakal bebeğe çok kilo aldırıyor. Sağlıkla gelsin inşallah ☺️🤲🏻