Damlabekizzzz 30 haftalık hamileyim ilk gebeliğim sizce alışverişe başlamam gerekiyor mu?? Ve en gerekli neler almam gerekiyor yardımcı olur musunuz
melikeyldrm_54 Damlabekizzzz artık başlaman lazım cnm yıkancak ütülenecek falan daha çok ağırlaşınca yapamazsın. İçlik falan fazla al zaten alışveriş yapacağın yerde yardımcı olurlar hepsini yenidoğan alma 1-3te al hemen ufaliyo
Kayraninannnesi Damlabekizzzz canım sakın yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum. Haftada normalde herkes herşeyi tamamlamış oluyor 🤗
Dareyn Damlabekizzzz Bende 30+3 üm çok ağırlaştım 🤗 hazırlıklarımı yaptım sana tavsiyem Ramazana girmeden hazırla malum iftar sahur derken Yorulursun. Ben listemi youtube da bir sürü video izleyerek yaptım. Arama motoruna yenidoğan alışverişi diye yazsan bile bir sürü video geliyor onları izleyebilirsiniz
Damlabekizzzz melikeyldrm_54 Anladım çok teşekkür ederim peki bebek arabasını hemen almam gerekiyor mu?
Damlabekizzzz Kayraninannnesi Benim ilk gebeliğim fazla bir bilgim yok pazartesi başlamayı düşünüyorum
melikeyldrm_54 Damlabekizzzz Ben henüz almadım kararsızım aracınız varsa gerek yok hemen ama yoksa bebek arabası lazım açıya falan giderken
Sarekrlngc Merhabalar benim de ilk gebeliğim 19 haftalığız beşik bebek arabası derken bi çok şeyini hallettik 30. Haftaya hazırlık bırakmak istemiyorum eşyalarını yerleştirmek ve valiz hazırlamak dışında tercih meselesi tabi ki 😊
Morvy Damlabekizzzz kesinlikle başlamalısın etrafımda herkes 30 haftaya kadar bitir diyorlar çünkü sonrasında bir günün diğerini tutmazmış
Havva- Damlabekizzzz canım ben 25 haftalığım buna rağmen akşam yikanacaklari hep hazırladım bir iki kargom var gelsin yıkayıp ütüleyip hazirlayacam çantamı
Damlabekizzzz Havva- Anladım bende daha zamanı var diye ertelenmiştim bakıyorum benimle aynı olanlar hep bitmiş sadece hastane çantanız kaldı sanırım🤗