Kbra42 37+3 haftaligiz 2.bebegim ama haftasına göre biraz iri özellikle kafası hep önDe gidiyor.ilki 40 haftada doğdu Dr bunu o kadar beklemeyelim 38 den sonra müdahale edelim diyor ama suni sancı kastetti ama açıklık falan olmadan suni sancı ise yarar mı
1234miray Kbra42 benim suyum gelmişti hastaneye gittiğimde sıfır açıklık sıfır yumusaklık vardı suni sancı ile 13-14 saatte doğum yaptım
melikeyldrm_54 Evet benim arkadaşım kontrole gitti suni sancı verdiler doğurdu zaten sancıyla birlikte açılmaların başlar ama kafası büyükse normal doğuma uygun mu ki baktı mı çatı muayenesi falan
Kbra42 melikeyldrm_54 2. Doğumum olacak çatı muayenesi yapmıyor .ilk bebegim de 4 kilo ve onunda başı iriydi demişlerdi normal oldu .bu bebeğimde eğer bir an once gelirse sıkıntı olmayacak 🤲ama 40 i geçerse sezeryana gider ki hiç istemiyoruz çünkü varis problemi oluştu bu hamilelikte
melikeyldrm_54 Kbra42 varis kötü ya geçmiş olsun insallah normal olur Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama olmazsada üzülmeyin sonuçta sezaryende bazen sağlık için mecbur
Kbra42 melikeyldrm_54 teşekkür ederim 💞aynen hayırlısı sezeryan da olabilir ama varis olunca öncelikli normal olması bakalım 🤗