melissara Doğum yaklaştı ve aşırı bi korku sardı beni sizde durumlar nelerr🥺🥲🌸 bide bebiş 1 hafta önden gidiyor yani 37 de diyebilirizz. Sezeryan doğum düşünüyorum normal doğum yapabilceğimi düşünmüyorum ☹️☹️
Cidemkisa melissara bende bugün 35 oldum bı hafta önden gidiyo doğum yaklaştıkça sanki psikolojik olarak ağrım sizim sancım varmış gibi oluyo panik başladı 😊
melissara Cidemkisa yalancı kramplarda olabilir bende bel ağrısı çekiyorum ayakta kalınca özellikle geceleri uyumak çok zor ☹️😂 kaç kilo bebeğiniz acabaa
Senayyalcin hirahamza65 Bir hafta önce 2700dü boyu hatırlamıyorum Pazartesi yine randevum var sağlıklıyız çok şükür😊
Cidemkisa melissara evet evet artık yalancı sancılar başladı ondan da korkmaya başladım erken olursa falan die gerçi doktor bı sıkıntı yok dedi geçen hafta
Funda38 melissara evet insallah eger bi sorun olmazsa normal dogum olacak ilk dogumumda normal olmustu 😊
melissara Cidemkisa 34. Haftada ciğer gelişimini tamamladığı için doğsada sıkıntı olmuyormuş bence korkulacak bişey yok hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin bebişler 🥰
Funda38 melissara ayy evet tecrübe var ama her dogum farkli oluyor ve maalesef bende de korku varyinede
Cidemkisa melissara öle ole ama insan yine gününü tamamlasim istiyor. Hayırlısı sağlıkla.dihhatle inşallah kavusalim hepimiz