22Ege00 Kızlar her uygulama farklı söylüyor sizce kaç ay oluyo bu haftalar ben 6 bitiyor 7 ye giriliyo diye biliyorum dogrumu sizce ??
turansmom1 22Ege00 6 ay bitti 7desiniz. 26daysanız yani 6 ay 2 haftalık bebeğiniz. Her ay 4 haftadır zaten, o şekilde hesaplayın, 28e kadar 7 aylıksın mesela
birprensesvebirprensannesi 22Ege00 25+5 im bugün tam 6. Ayımız doldu 7. Aydan gün aldık tam 6 aylığız yani❤️
denizkizim turansmom1 her ay 4 hafta değildir. böyle hesap yaparsanız yanlış olur. en doğrusunu bebeğin kaç günlük olduğunu 30a bölmekle bulabiliriz.
22Ege00 turansmom1 bende öyle hesaplıyorum canım ama bazı uygulamalar farklı diyo bölüyorum farklı çıkıyo
turansmom1 denizkizim Benim oglum 5 aylık şuan doğdu, ben hamileyken hep böyle hesapladim. Ve sonuc dogru cıkiyordu, bilemedim🤷♀️ Doktorum bir iki güne takılma derdi hep
mucizemmmmmmmm turansmom1 benim bildiğim sizin soylediginiz doğru çünkü bnde 26 haftalık olcak 7 yeni girmiş olucam yani
22Ege00 birprensesvebirprensannesi bende 25+6 haftalık canım bende de 6 bitti 7 den gün aldık diye biliyorum
turansmom1 mucizemmmmmmmm Yani bilemedim, ben hamile degilim oğlum 5 aylık. Doktorum bile bu şekilde hesaplattı 🙄
turansmom1 22Ege00 Bence uygulamaya gore degil kendinize göre hesaplayın. Bu uygulama mesela son adet tarihimi istiyordu benim ocak 2020 adet tarihim 14 şubatta ilişki yaşadım yani 14 subatta hamile kaldım oncesı sonrası yok çünku. O yüzden ben 14 subat son adet tarihim yazmistım, siz en iyisini bilirsiniz
denizkizim 22Ege00 e tamam 5,5 aylık hamilesiniz demek ki ben 32+2 deyim, bebeğim 226 günlük. 226/30=7,5 aylık hamileyim