YaprakAydnKestel Hanımlar iyi akşamlar şuan ben 38+0 durumundayım sizden bilği istiyorum sezaryan doğum yapacağım fakat ne zaman alırlar sizce doğuma salı ğünü doktorla randevum ?
Supersmomm YaprakAydnKestel genelde 39 haftalıkken alıyorlar bebeğin ciğer gelişimi tam o haftada tamamlandığı için, doktorunuz kontrolden sonra şu gün sabahtan gel der zaten tarih verir.
Ecrininteyzesi YaprakAydnKestel sezeryan olacağını hatırlıosa tabiki verir hatırlıosa dememdeki maksat bizimkine söledk hatırlamıodu tekrar söledk öyle olunca salı gününe gün verdi
sarya21 Benim ilk doğumumda 37 Haftam bittiği gün aldı dr çok şükür sağlıklı ve sorunsuz oldu oğlumda küveze falan alınmadı 🙏🏻🙏🏻 Sizinde sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Berkaymelisa Aydaozk hadi bakalım Sağlıkla kavuşun yavrunuza benimde 10 gün sonraya gün verdi sezaryen için tam 38 olucam o zaman ama kilosu düşük olucak diye üzülüyorum
Seqnem YaprakAydnKestel üstelik bir gün öncesi özel bir günümüzdü. Israr ettim ama olmaz dedi. Yapacaksan pazarlık, 38+3’den sonra yap dedi. Anne karnında 1 gün, dışarıdaki 4 güne bedelmiş çünkü..
Aydaozk YaprakAydnKestel amin canım allah razı olsun. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 🤗🤲🏻
Aydaozk Berkaymelisa amin canım inşallah. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kilosu ne kadar ki annesi
Aydaozk Berkaymelisa oyy yerim ben onu 😘💕Yumurta kaşar peyniri muz bunlar bebeğe doğrudan yarıyor diye biliyorum canım. Her yediğin yarasın inşallah 🤗😍