Mrvfth Sürekli korkular yaşıyorum çoğunlukla da Bebeğim sağlıklı olacak mı olmayacak mı evde yalnız kaldığım zaman sürekli düşünüyorum 😔 var mı aranızda bu durumda olan Bunları düşününce de stres yapıyorum galiba içim kasılıyor gibi hissediyorum
oglunubekleyenanne Mrvfth bende o durumdayim surekli acaba bebegim sagliklimi kalbi atiyormu diye dsüne dsüne kafayi yicem heralde snunda:/
Carsaflianne Mrvfth evet ilk baslarda bende oyleydim sonrasinda butun testlerimiz sukur ki iyi cikinca o korkular kalmiyo sadece seker yuklemesi yapilacak yarin ondan da pek korkmuyorum
Nily Mrvfth bende oyleydim Laf anlatamiyorsun kendine😔 biliyorum Hep en kotusu olcakmis gibi En son esim bana kizmisti sonra biraz toparladim:)) Birde ayrintili ultrasona girdikten sonra rahatlamistim Suan 22+4
Mrvfth oglunubekleyenanne bende öyle işte 😞 bir de daha önce düşük yapmıştım o da beni etkiliyor sanırım
Mrvfth Carsaflianne ben testleri yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum biraz daha büyüse geçer inşallah daha 12+6
Nily Mrvfth bol bol dua et Allaha siginiyoruz baska yapacak biseymiz yok Hepimize nasip eder insallah rabbim yavrularimizi gormeyi😊 Ayrintilida bebegni gorunce hepsi gecicek merak etme biraDaha sabir😔😔
Melihaaaa Mrvfth bende oleyim bazen kafayimi yedim diorum inan bebeklede esimin ailesinin yaptiklari hersey aklima geliyor durduk yere hayatim cikmaza donuyo hep bi mutsuzluk icindeyim korku evham