cozgecan 5+ hafta olan gebe arkadaşlarım, belirtileriniz var mı nasıl hissediyorsunuz ? Bende neredeyse yok genelde böyle midir acaba ?
Asafimmm cozgecan canım bende böyle diyordum 6 haftaya girer girmez başlıyor kusma tiksinme koku hassasiyeti 😔
Dilekcnkn cozgecan benim tam 6 haftada başladı canım şu an 12 hafta içindeyim ve mide bulantısının yerini bel ve kasık ağrısı aldı normal yani belki hiç bir belirtin olmayabilir
minnosannesiii cozgecan benim 6+3 bu hafta mide bulantılarım başladı ve çok halsizlik sürekli uyumak istiyorum ve kokulara karşı hassasiyet başladı sürekli yatmak istiyorum fakat çalışıyor oldugum için pek mümkün değil 🤷🏼♀️
cozgecan Dilekcnkn bende 5+3 deyim hiç bir belirti yok çalıştığım için belim ağrıyor olabilir diye değerlendirdim o yüzden sormak istedim sağlıkla kucağınıza alın :)
cozgecan minnosannesiii bende çalışıyorum sürecin sonuna kadar herşey yolunda giderse çalışıyorum, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Biranneadayiiii cozgecan ben 8+3teyim belirtiler 6. Haftada başlıyor bulantı koku ve tat hassasiyeti. Ama bazılarında hiç olmuyor kuzum:)) görümcemde mesela sadece uyku isteği vardı sürekli onun dışında hiç bişey yoktu. Bende de koku tat bulantı başladı Şuan bulantı biraz azaldı sadece koku ve tat hassasiyeti devam ediyor yemek yiyemiyorum mesela hep hafif şeyler 🙄
cozgecan Biranneadayiiii farklılık gösterebilir tabi ki önemli olan hissedelim ğlde ben öyle düşünüyorum şu an 😅 sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Ozlemaltuntast cozgecan 5+6 şuan halsizlik ve uyku hali var çabuk yoruluyorum sabahları da açken bulantım oluyor ama belirtiler hormonlar yükseldikçe artıyor bulantısız bir hamilelik geçirmeyi temenni ediyorum hepimiz için 🥱
Yenianne3458 cozgecan 5+2 yim arada kasık ağrısı oluyor. Göğüsler aşırı hassas ve uyku bastırıyor arada. Bunun dışında daha görmedim heyecanla bekliyorum 😅
Eylull17 Bende aynı öyle çok belirtim yok ama sol kasık ve bel ağrım var haftaya başlar gibi geliyor bulantılar kimi insanda da hiç belirti yaşanmıyor bünye meselesi 😻
Yenianne3458 Eylull17 öyleymiş bakalım biz nasıl bir süreç yaşıcaz. Kolay geçer herkes için inşallah 🤲
[silindi] cozgecan 5+2 olduk bugün.hiç bir belirti yok uyku hali var ama uyuyamıyorum. Ne bulantı ne koku hassasiyeti hiç bişey yok :)