Umudumbitmedi 8. Ve 9. Haftalarında başlamıştı. İlk gebeliğim de düşükle sonuçlanmıştı onun da etkisi var diye çok korkmuştum. Doktor direk progestan ve pruluton iğneye başladı. İğneleri 1 hafta boyunca her gün vurundum. 2. Hafta da 2 veya 3 günde bir vurundum 3. Ve 4. Haftalarda ise hafta bir defa vurundum 3. Haftam da geçmişti. Yani 8 de başlayıp 11 hafta da geçti ama doktor 12. Hsfta da da her ihtimale karşı vurun demişti. Bununşa birlikte hap ta kullandım duphaston. Hala da kullanıyorum 31. Haftamdayım. Çok şükür kötü sonuçlanmadı. Ama yattım sürekli sadece tuvalet ve yemek içni kalktım geri yattım. Duş bile almadım korkudan 1 defa aldım hafta da. Şimdi de erken doğum riski var inşalah bınu da atlatacağız minik ve güçlü oğlumla 🙏😇 korkmayın stres yapmayın. En küçük bir lekelenme veya kanama tarzı birşey olursa direk hastnae gidin ihmal etmeyin. Ama lekelenme olursa bazen kanama alanındaki sızan kan dışarı ya atılıyor o olabilir. Bazen o kan dışarı akmadan vücut tarafından emilip bebeğe vitamin olarak gidiyor. Benim sadece 2 damla geldi dışarı ya. Geri kalan plesenta tarafından emildi sanırım😇🙏