Öncelikle Herkese Rabbim Bu duyguyu nasip etsin.🤲🏻
Burada çok doğum hikayesi okudum ama şunu doğumdan sonra anladım ki herkeste farklı oluyormuş doğum şekli, acısı.🤗 O yüzden burada okuduğunuz hikayelere çok takılmayın.😌
Kendi hikayemi yazmak istiyorum şimdi sizlere …🥰
Hamileliğim en başından beri çok kolay geçti mide bulantısı kusma hicbirsey yaşamadım çok şükür.🤲🏻 En başından beri hep sezaryan istedim normal doğumdan korktuğum için,gün almaya gittiğimizde doktorum çatı muayenesi yapmak istedi ve catim darmış sezaryan olarak kesinleştik 38+4 de.😌 Sonrası bende bir heyecan korku pazartesi günümüzü aldık dün sezaryan oldum çok şükür 🤲🏻 Herşey gayet normal gitti ben sadece panik ve heyecan yaptım.ameliyata girmeden önce doktorumun odasına girdim konuşmak sakinleşmek için doktorum sakinleştirdi hiçbir şey hissetmiceksin bana güven telefonunu yanına al fotoğraf çekicekler seni bol bol dedi.oylede oldu korktuğum gibi birşey olmadı çok şükür. Ameliyata alındım sontam takıldı biraz kastım kendimi ama hiç bir şekilde acımadı. Sonrasında masaya aldılar beni anestezi uzmanı geldi eğil dedi başımı öne eğdim belimi iki defa ıslak birşeyle sildi ve sonrasından iki defa iğne hissetim. İğneyi yaptığı anda bacaklarım ısındı. Bacakların ısındı mi dedi direk evet deidm sonra kaldır bakalım dedi tamam uyuşmuş dedi hemen başladılar ben panik yaptım yine sakinleştirici verdiler çıkartırken biraz sarsıldım bağırdım hissediyorum ama acı sıfır. Bol bol dua okudum hep. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu.🤲🏻😌 Biraz atlaya atlaya yazmış olabilirim heyecanına verin hastaneden yazıyorum bebeğimi ezdirdim sütüm gelmiyor ama memeyi emiyor çok sukur emdikçe damarlar açılacak sütun gelecek diyor hemşireler.ilk yürüyüş korktuğum gibi değildi eşim ve annem destek verdi yürüdüm çok şükür. Şimdi tek başıma Yürüyüş yapıyorum . Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.🤲🏻🤗 Sorulariniz olursa vakit buldukça veririm.🤲🏻
@NaimeYilmaz sabitler misiniz.🥰😌