ozgeoykukalp Merhaba 21+5 günlük gebeyim yalnız tekmelerini henuz hissetmiyorum doktorum hissetmen gerekiyo bi sorun gözükmüyo dedi ama içim hiç rahat değil sizce normalmi siz ne zaman hissettiniz
Mervenur19 ozgeoykukalp canım gün içinde çok hareketliysen çok dikkatini çekmiyordur öyle pat pat tekme atmıyor zaten dinlenir yatar halde olursan daha rahat hissedersin
Pelin__1 ozgeoykukalp Canım tekme değil de seyirme, dalgalanma, kayma gibi şeyler hissedersin çok hareket halindeysen fark etmiyorsundur
Dareyn ozgeoykukalp Kızçem 28 haftaya kadar düzensiz hissedersin. Bir de mizaç gereği de sessiz sakin de olabilir bebiş. Mesela ben acı ekşi yiyince hissediyorum 😂Bir de amniyon sıvısı düz yatınca hareketlerini daha iyi hissedersin ama daha öyle aşırı bir tekme olmuyor 30+3üz amanııınnn hala şu an bile atıyor 😂
Beyzanur_54 ozgeoykukalp ben 18 haftadayım ve akşam düz bi şekilde uzanıyordum karnımdan aynı böyle dmar atmadı gibi sesler geldi ilk defa içimden hissettim sonra elimi koydum bi kaç defa daha aynısı oldu bence sende düz bir şekilde uzan ve dinle
Morvy Beyzanur_54 bende 18 haftadayım bende bir kaç gündür hissediyorum bazen düzensiz bir şekide pıt pıt ediyor bazende karnımda oynaşma gibi hissediyorum sen tam olarak nasıl hissediyorsun acaba bebekmi yoksa başka birley olabilirmi diyorum🌸
Feyza-nur Beyzanur_54 19 olduk ama daha hissetmiyorum doktor 22 den sonra yavas yavas 24 den sonra daha düzenli hissedersin acele etme dedi ama burda herkes yazınca nasıl duygu merak ediyorum bende 😂
Hafise ozgeoykukalp ilk gebeliğm com sert 18-19 dan beri hissediyorum şuan 25 iz dışardan görünüyo tekmeler organlarım yer değiştiryo resmen 😑
Morvy ozgeoykukalp bebişiniz kız mı acaba? Belki uslu ve sakin bir olucaktır bizimkide kız her doktora gittiğimizde uyuyor hep sakin doktorum yapısı öyledir demişti gerçi biz daha 18 haftalığız ama☺️
Beyzanur_54 Morvy karnımda pıt pıt ediyor içinden hissediyor insan hemen elimi karnıma koyuyorum hisssediyorum canım ☺️
Beyzanur_54 Feyza-nur bende hiç beklemediğim bi anda oldum çok mutlu oluyor insan bi tuhaf oluyorsun ya 🥰🥰🥰
Havva- ozgeoykukalp canım 17den 22 ye kadar hep hissettim şuan 25 haftalığım çok az hissediyorum doktorum bu haftalarda çok dinleyip kendini sıkıntıya sokma dedi galiba 28ten sonra çok net hissediliyor