sevdegnky Selam kızlar 🐣 Hamilelik için güneş kremi neler kullanıyorsunuz? Hangi markaları tercih ediyorsunuz? Ben şuan kullanıyorum ama yeni bir tane daha alıcam biticek çünkü. Kullandığım halde hafiften oluştu gene. Mümkün olduğunca engellemek için
Rjn5656 sevdegnky solante gebelik için kullanilan doktorlar onu Tavsiye ediyor canım onu kullanabilirsin
idiloska sevdegnky solanta pregno. Tamamen hamileler için üretilmiş, temiz içerikli. Trendyolda var 179 lira. Bana doktor önerdi dermatolog.
Ddmbcglu Ben sebamedi kullanıyorum tavsiye üzerine almıştım 50+ Fk. yüz tonunuda eşitliyormuş bakalım düzenli kullanınca görücez🤷♀️
Bsmlh sevdegnky ben fondotenlisini kullanıyorum solantenın hepsi uygun gebelık için cildinize göre alın ama mutlaka
Rjn5656 Bsmlh hepsi uygun değil canm ben doktoruma daha önce danismistim ve eczaneyede sadece mor olan uygundur gebelikte
Bsmlh Rjn5656 ben gebelıkten oncede solante kullanıyordum fondotenlı olanı sorun yok dedı cnm kullandımda
sevdegnky idiloska teşekkür ederim. Kullananlar baya beyaz alçı gibi demiş. Çok yoğunmuş. Sürünce bembeyaz oluyor demiş siz nasıl ona çmzüm buldunuz. Micheal jackson gibi gezmek istemem😂