Egitimcianne Arkadaşlar makineler oldukça pahalı,paramız boşa gitmesin o sebeple önerilerinize ihtiyacımız var ,kullananlar tavsiye verebilir mi
Hatice68 Egitimcianne canim valla ben kiwi marka aldim bime gelmiş bi ara tesadüfen 1 tane kalmış indirimli satıyorlardi çekiş gücü falan cok iyi 3 kademeli ben indirimli 60 tl ye aldım trendyolda baktım 180 250 arası
leyla_ok Egitimcianne Bir şey öğrenmek istiyorum.Sütünüz gelse de gelmese de süt pompası almamız gerekiyor mu ? Yani herkesin mi alması lazım 🤔
Egitimcianne Sbhtzmn çok teşekkürler sayenizde ben de jokerden indirimli aldım lansinoh pompayı.Bir de haberiniz olsun 50 TL Çek yükleniyor bir sürpriz de ordan geldi hediye çeki
Hatice68 Hande-- evet kuzum bime çok önce gelmiş canim indirim yapmislar bende ne olur ne olmaz diye aldım
Hande-- Hatice68 bende trendyolda 150 TL’ye gordumde alayım diye düşünüyorum bidaha o fiyatlara geri düşmez sanirim
Simge16 Benimde doktorum mutlaka göğüs pompası almalısın diyince trendyoldan kiwi marka aldım 140 tl ye onun dışında en uygun e bebekte baby plus var 240 tl aynı özelliklere sahip olduğu için ve işe yarar yaramaz kiwiyi almak daha mantıklı geldi
Egitimcianne Simge16 evet ben de en uygun baby plus u görmüştüm onu kullananlar varsa bilgi alabilsek o kadar iyi olucak ki,kiwi de iyidir umarım
Hatice68 Hande-- ben ordan aldığımda baktım 200 falan yazıyordu canim aklında bulunsun içinden sadece usb kablosu cikiyo oda bildiğimiz sarj aleti başlıklarına uyumlu oluyor zaten sadece belli bir watt olması lazımmış yoksa cihazı yakarsınız demişti aldıktan sonra içeriği mutlaka oku
Hatice68 Egitimcianne inşallah canım çekiş gücü falan cok iyi inşallah ihtiyaç olmaz ama ihtiyaç olmaz sa birine vericem inşallah