Baloglum20 AselAslan 9 hatta 10.haftada duyanlar var kafanı karıştırma hiç hayırlısıyla tutunduysa kalbinde duyulur inşallah🤲
Mervee26 AselAslan arkadaşımın ablası 10. Haftada duymuş kalp atışını. Ben 7′de duymuştum ama normal, stres yapmayın duyarsınız inşallah yakında 😊
Kardelenck Merhaba canım bende bugün gittim doktora 7+5iz kese büyümüş ve bebisi gördük ama kalp atışını dinlettirmedi doktorumuz zararlı şuan diye ama ekranda atış ritmini gördük
Kardelenck AselAslan bizde çok geç gördük iki üç hafta doktora göre fark edebiliyor ben ovulasyon testo kullandım o yüzden biliyorum mesela ne zaman tuttuğunu seninde yine doktoras göre farklıdır bazen geç döllenmede olabiliyor ama umarım ki duyarız 🙏🙏
Baloglum20 AselAslan Eğer doktor aksi bı durumdan şüphe etseydi alttan bakalım derdi muhtemelen o kalp atışını ekranda görmüştür birazda olsa ama emin olmak için söylememiştir.
Mervee26 AselAslan doktoru kese güzel, bekleyelim demiş Allah’tan hemen alalım diyor doktorlar genelde. O yüzden tek doktorla kalmamak lazım bu durumlarda.
Gulsen16 Bende daha gitmedim 7 haftalikken gidicem şuan 5+3 haftaligim. Hem kalp atışını dinleriz hemde görürüz diye şuan gitmedim. Hamile kaldigimdan beri sadece kan testi ve idrar testi yaptırdım
AselAslan cansuyldz33 Gulsen16 iyi yapmışsın bekle bencede ben de keşke biraz daha bekleseydim 6 haftanın sonunda gittim 2 gün önce bugün 7 haftaya girdim
Mrc34 AselAslan endişelenmeyin bizim de öyle olmuştu 9. Haftada duyabildik şimdi 23 haftalığiz çok şükür