Nagihan4 Merhaba kızlar 25+4 haftalık olduk ve isim konusunda çok kararsızım bana yardımcı olurmusunuz veya önerileriniz varmı eşim Helin olsun istiyo bende onun yanına veya başına ne gibi bi isim uyar çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum 😊
Busbushatun Nagihan4 isimler ayrı ayrı guzeller Asel harıc Asel ısmını hıc sevemıyorum, ama yanyana ıkılımelerı uymamıs canımm bole akıp gıtmıyor agızda eylul mina bıraz uyuyor🌸
Larraa 2 seçeneğiniz vardır yada Bir isim sabit ikinci isim için farklı seçenekleriniz vardır diye beklerken 4 adet 2 isim yani 8 isim arasında kalmışsınız valla işiniz zor ☺️ Bana Helin Erva güzel geldi. Şimdiden ismiyle güzel yaşasın inşallah 🥰🙏🏻
Nagihan4 Larraa ben çok kararsızım ya sürekli değişip duruyorum 😂 eşim Helin ismini beğendiği için bende bi yandan kırmakta istemiyorum hem eşimin hem de benim istediğim olsun şimdi diğer isimlerde hoş olduğu için çok kararsızım gerçekten allah yardımcım olsun😁 sağolsun 😘
Larraa Nagihan4 Ben hamile değilim ama benim eşimde şimdiden bir kızımız olursa adını Helin koyalım diyor hep ☺️ Eşiniz Kürt galiba benimki de Kürt anlamını biraz araştırdım Kürtçede iki anlamı var “kuş yuvası ve güzel kadın” anlamlarına geliyormuş. Anlamlarını pek sevmedim ama kulağa hoş geliyor yani olabilir diye düşünüyorum hep bir nasip olsunda tabi ☺️
Nagihan4 Larraa aynen öyle benim de pek içime sinmedi açıkçası daha farklı isimler istiyorum ve ilk hamileliğim ve kız çocuğumun olmasını çok istiyodum çok şükür rabbim bi kız çocuğu nasip etti😊 o yüzden daha güzel farklı isimler peşindeyim doğrusu ☺️
Didi6 Nagihan4 Bu isimler arasındaki en farklı isim Helin ama. Asel, Eylül, İkra, Mina, Eslem, vs. hepsi çok yaygın bebek isimleri. Ben bunların arasından en çok Helin ismini beğendim 🥰