Merhaba kızlar ben Bade ismine karar verdim eşimle birlikte anlamını vs biliyorum sorun yok çok severek ve aşkla koyacağım 🧡 fakat herkes çok kısa kalıyor yanına bir şey koy falan dedi bana hep tek daha asil geliyor ama yine de fikir almak istedim sizce ne olabilir yanına bence hiç bir isim uymuyor ya 😂 ya da ben tek koymayı çok kafama takmışım
Bade Ela
Bade Ada falan dediler ama bilemedim

badeilemerve tek isim her zaman iyidir yeğenimden biliyorum.cocuk 2 kisi gibi dolaniyor ortada ve iki ismide uzun biri ilk ismini soyluyor biri ikinci ismini soyluyor.kimiside 2 isim birden soluyor.

badeilemerve ben kısa isim taraftarıyım açıkcası ve tek isim.. iki isim ileride cocuk için sıkıntı olabilir düşüncesindeyim.. benim kızımın adıda eliz uzun değil ve tek isim bence en güzeli

badeilemerve yaa bizde bade demiştik ama eşimin annesi babası benim babam anlamına takıldılar hep 🙄 oysaki aşk şerbeti demek ben çok benimsemiştim çok üzüldüm eşimin aklı çok karıştı başka isim koyalım diyo ama ben hala çok istiyorum çok güzel bir isim bence

badeilemerve bu arada aklında olsun canım hitabette her zaman ikinci isim kullanılır. Yani bade isminin kullanılmasını istiyorsan önüne bir isim koyman gerekir 🤗 resmi bir yerde vs ikinci ad ile hitap edilir. Ama bence anlamı çok güzel olan bir isim tek başına daha hoş gibi

Demet84 Ben çok araştırma yaptım daha çok tasavvufi aşk anlamında hatta saf aşk anlamında ama işte takılanlar olunca ne yazık ki sıkıntı çıkıyor benim hep aklımdaydı ve koydum gitti. 🌸 keşke siz de koyabilseydiniz ama.olsun siz de güzel isim bulur adıyla yaşatırsınız hayırlısiyla ve sağlıkla gelsinler 🐣