minimicki Merhaba ikili test sonucu e nabız da çıkıyor bu sonuç yeterli mi yoksa hastahaneye gidip almam gerekir mi başka hastahanede başka doktora göstereceğim sonucumu yada onun ekranına düşer mi sonuçlar yardımcı olur musunuz
Kmndas minimicki ben özelde yaptırdım ikili test e nabızda gözüktü ama sonuç gözükmüyordu sadece isim olarak çıkıyordu doktoruma sordum öyle aldım sonucu zaten tabloları falan var onlar orda çıkmıyomuş bildiğim kadarıyla
minimicki deryakadri evet devlet hastanesinde yaptırdım bugün hemde kontrol olacaktım bugüne randevum vardı ama iptal olmuş randevum bende özele gideyim dedim ikili test sonucumuda gösteririm dedim
minimicki Kmndas evet çok küçük tablo çıkıyor sadece peki özel hastahanedeki doktor sisteminde görür mü sonucu
Gokcecelik minimicki hı özelde yaptırdınız zannettim pardon devletmis gidip almanız daha doğru olabilir o zaman
2019z2021y minimicki hayır göremez yaptırgunız hastaneden almanız şart. Kücük tablo cıkıyoe olmaz o maalesef tam grafik cıkması lazım bende özele gösterdim ama sistemden göremediler gidip.alıp geldim gecmis olsun
Gokcecelik Hastanenizi arayın mail yoluyla size atsınlar. Onların sistemindeki sonuçlar lazım oluyor çünkü
minimicki Gokcecelik aradım en azından şansımı deneyeyim dedim olmadı ama en iyisi hastahaneye gideyim alayım teşekkür ederim
minimicki Ceylant herhangi bir zararı yok devlet hastahanesinde ultrasonla bakıyorlar ölçüm yapılıyor sonra kan alıyorlar sonuç 15 gün sonra çıkıyor. Down sendromlu olup olmadığına bakılıyor tabi sonuçta yüzde %20 yanılma payıda var. bazı doktorlar isterken bu testi bazıları sizin tercihinize bırakıyo
minimicki 2019z2021y boşuna gitmiş olacaktım. bende gidip alacağım sonucu öyleyse çok teşekkür ederim
minimicki Kmndas ay gittim almaya vermiyorlardı doktorun ekranına düşüyor yalnızca diyorlar doktorda yok covid olmuş sonra bir kafam attı cıngar çıkarttım zor aldım hatta fotoğrafını cektim bir yazıcıyla çıkartamadılar bile çok üzücü bir durum
Kmndas minimicki yani bende bugün ayrıntılı ultrasonumu zor aldım gerçekten yardımcı olsalar ölecekler yani