aannepandaa HilalBilgin beyaz hacı şakir sabunu rendeleyin kullanın. Yada boron da katkısız çocuk öamaşırlarında kullanılabiliyormuş. İnstagrmda mühendisinoğlu sayfasını takip edin trmiz içerikli tüm deterjanları bebek malzemelerini gösteriyor. Kesenize gmre olabı seçip alabilirsiniz.
Serapveminikleri HilalBilgin idraryolu enfeksiyonundan dolayı cnm hep vardı geçmiyordu Dr ihmalife çok çok oldu ee ondan kese zarar gördü suyum geldi
Serapveminikleri Berfininannesi iyi çok şükür 3 yaşına girecek 😍 Allahinn bize mucizesi çok şükür kızım baya zor dönemler yaşadı ama atlattı 🥰
Zafsim0801 HilalBilgin kesinlikle Üni baby tavsiye ederimmm yıkadım utuledim yumsatici kullanmadım hayırlısıyla bu pazartesi doğumum
Yanarbebek HilalBilgin normal deterjan dan daha ucuz boronu alin kullanin. En azindan akliniz kalmaz zararli mi diye. Herkes bütçesine göre hareket eder kendiniZi sıkıntıya sokmadan bu sekilde halledersiniz. 4 kilosu 20 kusur lira. Bayaa bi yetee size.
Brn_mom Duru granül al hem uygun hem güzel bence yani cok coo pagali bisey degil illa belli bi markanin bi deterjanini kullanmak.zorunda degilsun canim.hic olmadi sabun tozu al yada kari sabun rendele