rafadanyumurta flowers ilk doğumda 20kilo Almıştım. Eve gelip tartılınca 1 kilo gitmişti. Şaka gibi ama bir kilo 😆
Almilaaa Ben doğumdan ertesi gün tartıldım 11 kilo vermişim. 69′la doğuma girdim, ertesi sabah 58 kiloydum
Aysenur61 Cemrenin_annesi80 harikaymış bu yorumları görünce mutlu oluyorum inşallah bende öyle hemencik zayıflarım 😀
Nzlykp Cemrenin_annesi80 ay extra birsey yaptın mııı kendiliğinden mi verdin keşkee bende çok kilo versem doğumdan sonra
Tgcclskn Cemrenin_annesi80 nasıl bu kadar çok verdin maşallah bende o kadardım üstüne 5 daha almışım 😁
Almilaaa Aysenur61 bebeğim 3.680 gr doğdu kalanı da suyu falan sanırım bilmiyorum bende şaşırdım ilk doğumumdu🙈
Cemrenin_annesi80 Aysenur61 walla bende beklemıodum 60la hamile kalmışdım bakalım 4 kilo daha giderse eski halime dönüorum inşallah😀
Demet84 rafadanyumurta 😅 kesin bende öyle olurum. İnsülin direncim var kara kara düşünüyorum nasıl gidicek kilolar diye
Mmhtpmhmt04 flowers 28 gün önce doğum yaptim. Toplamda 19 kg almıştım. İlk 10 gunde 10 kg gitti geriye 9 kg kaldı oda gider inşallah 😃
aeh ilk gebeliğimde 13 kilo almştm doğmdan sonra 5 kilo gitmişti kalanıda kendiliğinden gitti. Bakalım bunda nasıl olcak☺️