Lemkayusub Kızlar, merhabalar🌹 en erken kaçıncı haftada hiss etdiniz bebeğinizin haraketlerini? 11+2 haftalığız. Karnımda balık gibi bişey yüzüyormuş gibi hiss ediyorum. Bu bebeğim ola bilir mi?
Ozlem23 Lemkayusub benimki 20 lerim civarıydı tam hatırlamıyorum ama ilk gebelikte o kadar erken hissedilmiyo diye biliyorum ama kesin değil demek bana düşmez tabi😊
Lulemom Lemkayusub bu haftalarda hissedileceğini düşünmüyorum. Bağırsak hareketinizdir. Ben 19+3 deyim hiç bişi hissetmiyorum.
Akbulutsevda Lemkayusub benimde ilk gebeligim. 17. Haftada hissettim ufak ufak 19. Haftaya girdi artk dışardan görebiliyorum. İlk gebeliginizde o kadar erken hissedemeye bilirsiniz. Bağırsak hareketi veya nabızda olabilir☺️
Gozdecaner Haftamda hissettim böyle pıt pıt dikkat edilmedikçe anlaşılmayacak şekildeydi gece yatarken hissetmiştim zaten onun dışında aktivitelerde hissetmek 25. Haftadan önce zor
DuruMom Lemkayusub maalesef o kadar erken hissetmek mümkün değil. Benimde ilk gebeliğim 17+4 te pıt pıt atma şeklinde hissettim ama sonrası düzenli olmadı genelde akşam yatakta yattığım zamanlar dikkat ettiğimde hissedebiliyorum bugün 18+6 olduk 🙋🏼♀️
Demet84 Lemkayusub ben 14+2 de hissettim ilk 24+3 deyiz o günden beride hissediyorum. Amniyotik sıvı fazla olduğu için hissedilmesi güç olurmuş erken dönemlerde ama her bünye aynı olmuyor. Ben ilk sürtünme hissini farketmiştim tül perdenin arkasından elini sürtermişsin gibi. Onun dışında ufak kıpırdanmalar hissedilmiyor