Yusufmom Mhrb güzel anneler mayis bebislerine nasil alışveriş yapılmalı ilk bebegim tecrubesizim genellikle kisa kollumu aldiniz uzun kollumu akil verin bana Not:Antalyada yaşıyorum burasi mayısta sıcak oluyor
Gozdecaner Yusufmom tam mevsim geçişi oluyor zaten havalar çok soğuk olmuyor hele Antalya hiç soğuk olmuyor bir kaç tane uzun kollu dışında zibinlarini falan hep kısa kollu aldım ben diğer uzun kollu kiyafetlerinide aşırı kalın tutmamsya çalıştım
Ozlem23 Yusufmom ben ilk 40 gün giysin diye uzun kollu aldım ince ama patikli uzun kollu şeyler ama kalanların kısa kollu yazlık şeyler aldım
melikeyldrm_54 Yusufmom bende 3 mayısta doğumum cnm. Çok kalın şeyler almadım ince aldım ve uzun kollu takımlar tulum falan aldım içliklerini fazla al ben 1-3 aldım
ikiponcik_annesi Yusufmom ben istanbuldayım yeni doğan kıyafetlerini hep uzun kollu aldm mayısda olsa serin olur bebeğe diye düşünüyorum hazirandan sonra artk birlikte gideriz kısa kollu ciciler almaya inşallah 🤗
Yusufmom Gozdecaner evet canım antalya mayısta cok sıcak oluyor bende ozaman bir ikitane uzun kollu alsam yeterli olur
denizkizim ben samsunda olucam o yüzden hem kısa hem uzun karışık aldım karadeniz havası belli olmuyor
Yusufmom denizkizim karadeniz soguk buralar sıcak olduğu için bir iki parca uzun kollu almayi düşünüyorum