Zeynnneepp Bebeğim hala ters pozisyonda. Başı yukarıda olduğu için çok sıkıştırıyor beni oturmakta zorluk çekiyorum. Eğer böyle olursa sezeryan olur dedi doktor. Sizce dönme ihtimali nedir.
Mervuras26 Zeynnneepp benim de sürekli yer değiştiyor. Doktor en son canı isterse döner dedi😁 nasip ☺️
SutlacimiYedimmiBen Zeynnneepp bnmkide 31de makat gelisti persembe randevum var 34. Haftda olucam insllh dönmüştür bnm oglan yoksa bizm sonumuzda sezeryan gibi gozukuyor😬
Esosun Zeynnneepp merak etme canım 33 haftalıkken benimki de öyleydi 34 te doktora bi gittim bebek kanala bile girmiş erken doğum riskim var şimdi zaten önceden de vardı da bir hafta içinde dönüp kanala bile yerleşebiliyor yani
2kusunannesi Zeynnneepp benimde 28 haftada başaşağı dönmüştü 30 da kafa tekrar yukarı çıkmış dedi doktor göğüs altında çok baskı oluyo sizdede oluyor mu acaba? Sezeryan yada normal olacağını ne zaman söylüyor doktorlar devlete gidiyorum?
Zeynnneepp Mervuras26 benim ki sürekli bu durumda. İnşallah normal olsun çok istiyordum ama hayırlısı tabi.
Mervuras26 Zeynnneepp bazı yoğa pozisyonları bebeğin dönmesi için müsait diye duymuştum . Bazı arkadaşlarda secde pozisyonunda bebek dönüyor yazmışlardı . Ne derece doğru bilmemem . Spor yaparsanız da aman dikkatli olmak lazım
Zeynnneepp Mervuras26 aynen yürürken bile zorlanıyorum aşağıya doğru da baskı yapıyor sürekli uzanmak istiyorum ancak öyle rahatım çünkü. Sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldırmamı önerdiler ama o da belimi ağrıtıyor.
Zeynnneepp Esosun inşallah döner ya sezeryandan sonrası zor oluyor diyorlar o yüzden normal olırsa inşallah
Esosun Zeynnneepp benim döndü ama ben sezaryen olcam zannetmiyorum ki sezeryan zor olsun😊 dikişli olunca normal doğum daha zor sanki
Zeynnneepp Esosun tabi kişinin bünyesine göre değişir bazısı hemen de toparlıyor ama yine de normal doğum kadar olmaz sanmıyorum.
SutlacimiYedimmiBen Esosun yok canım dikisin olsa dahi sezeryane gore daha hareketli oluyorsun yatip kalkarken vs daha bi rahat emin ol karnindaki kesikle ayni degil. Tabi bunye meselesi herkes bir olmuyor.
Zeynnneepp 2kusunannesi evet bazen aşırı sıkıştırıyor. Bilmiyorum ki benim doktorum daha belli olmaz dedi dönedebilir dedi ama 14 Nisan da randevu var o zaman ne derse artık.