Borusesi Günaydın hanımlar bugün Allah nasip ederse detaylıya gireceğim öncesinde yemem gereken bir şey var mı?
Lulemom Ben kahvaltıdan 2-3 saat sonra gitmiştim öğlendi. Hareketli olsun diye çikolata yemeyin, çünkü hareketli olmaması gerek, başka da özellikle yapılacak bişi yok
milena11 Borusesi özelde yaptırdım canım ben bugün hastane sisteminde arza varmış şansıma ondan beklettiler
milena11 Borusesi valla çok memnun kaldım baya uzun uzun baktı ama benim oğlum inat etti yüzünü göstermedi. Ara verdik çömel kalk hareketi yaptırdı karnımı dürttü hopladım zıpladım yok yüzünü göstermedi😅
Borusesi Elif5361 inşallah iyi geçer rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de erkek bebegim
milena11 Oglumveben34 hareket ediyor her türlü şirinliği yapıyor ama yüzünü göstermiyor el sürekli yüzünde kaldı. Ultrasonu bastırıyor doktor ultrasona tekme atıyor böyle gözüküyoe çok tatlıydı😅😅
Oglumveben34 milena11 benimki ultrasyon da hareket etmiyor neler yaptı doktorum, ben ne tatlılar ne yürüyüşler yok. pozisyon değiştiriyor sadece. Ayrıntılıda böyle olmaz inşallah dedi ondan korkuyorum
milena11 Borusesi benim ilk bebem😅sağolsun 12.haftada gösterdi kendini zaten soktorum hep %100 dedi hala erkek 😅