minikturta Yasinimm bol bol fırçalayıp, listerin tarzı ağız bakım suyuyla çalkalamak bana iyi gelmişti 😍
Baobap Yasinimm kalsiyum be magnezyum desteği alıyor musunuz? Ya da yoğurt süt peynir tüketiminiz nasıl?
Nesli23 Yasinimm kalsiyum destekli beslenin bebek vücuttaki kalsiyumu çektiği için ilk belirti diş çürümesidir
minikbirkuzu Yasinimm aldiginiz vitaminler ve beslenmeniz yeterli gelmiyor demek ki. Ben previt positive omega iciyorum 250mg kalsiyum var icinde, boyle bi sorun yasamadim. Cok geçmiş olsun.
Baobap Yasinimm kalsiyum takviyesi almıyorsanız ve gerekli besinleri yeterince tüketmiyorsanız çürümeyi bırakın dökülür bile.
Yasinimm Baobap alıyorum hem elevit kullanıyorum hem süt yoğurt ve benzeri besleniyorum ama ne yaptıysam kurtulamadım çürüklerden😭🤦♀️
Baobap Yasinimm elevit genel vitamin takviyesi diye biliyorum kalsiyum değil. Direkt kalsiyum ve magnezyum desteği almalısınız. Süt ürünlerini belki yeterli tüketmiyor olabilirsiniz ya da vücutta ki emiliminde sorun oluyordur. Bence acil doktorunuzla görüşün.
Minecnbs Aynı dert bende de var 23 haftalik hamileyim bu curuyen 4. Dişim 1 tanesini cektirdim acil 1 tane daha cektirmem lazim diğer ikisi dolguluk bakalim daha kac tanesi çürüycek
Yasinimm Minecnbs bir daha çektiremem Allah büyük konuşmuyorum da bir gün kan durmadı bir kere büyük dişimi çektirdim 2 hafta önce beni mahvetti 😔😪🤦♀️😭Allah yardımcımız olsun inşallah