Asafimmm Mide bulantısına ne iyi gelir kızlar ne yapmam gerekiyor bögürmekten iç organlarım mefta oldu 😔
Begumhane Asafimmm daha biraz önce oldu bende 25 haftalık hamileyim geçmişti ne güzel bugün sabah gene oldu 😣🤮
minikturta Asafimmm benim bulantımi tek bimdeki kasanın yanında bulunan kutulu açık yeşilli sakız geçiriyordu.. Başka da hiç bisey fayda etmedi 😏
Ssema1 Asafimmm baş ucumda geceden yeşil ekşi elma koyuyorum şimdi yedim rahatladım tavsiye ederim uyanır uyanmaz 👍
SerpilEsra Asafimmm 1 gun icerisinde tam 7 kere🤮🤮 en son acillik oldum serum takildim doktorumda prilam isimli bi hap verdi onun sayesinde daha iyiyim
Begumhane Asafimmm yok 15den sonra bitmişti benim şimdi zor attım kendimi lavaboya inşallah üşütme falandır
minikturta Asafimmm valla bilmiyorum bol naneli olduğundan iyi geliyordu, muz dene beyaz leblebi dene salatalık falan aklıma bunlar geliyor 🤭
Ayna_Dogramajy01 Asafimmm cnm benimde baya böğürmelerim vardı, şimdi çok şükür azaldı, ben GAVISCON kullandım iyi geldi, bide midem rahatsızlanarak başlayınca süt içiyorum oda iyi geliyor.
Asafimmm Ayna_Dogramajy01 sütte içenem canım aklıma ne gelse burnuma pis kokuyor tiksiniyorum ilacı doktor mu yazıyor
6263826 Asafimmm doktor yazıyor canım. Ben onun sayesinde yemek yiyebildim süper bi ilaç. Şimdi de geçti zaten
6263826 Asafimmm zaten 12. Haftada falan bitiyor. Benm öyle oldu yani. O süre de sürekli kullandım sizinde geçer merak etmeyin 🙏