Muciiizemm Kızlar 7 haftalık gebeyim raz önce la onaya gittiğimde çok açık pembe renk gelmişti ama çok az dı ve rengi çok açık renk ti sizce
Burcunuslu_ Muciiizemm yerleşme kanamSıda olabilir benimde kahveremgimsi geliyordu ilk gebeliğimde ama bi doktora görünsen iyi olur 🌸
[silindi] Muciiizemm Korkma canım yat dinlen hiç kalkma geçer muhtemelen. Eğer tekrar ederse doktoruna danış.
hamisko Muciiizemm Bende de ilişkiye girdiğim için gelmişti. Bir sorun olmamıştı. Ama siz yine de bi doktora sorun isterseniz.
zippirana Muciiizemm yerleşme kanamasi genelde bu haftalarda da olur benim ilk gebeligimde 7. Haftamda olmuştu. Hemen doktoruma sormustum. Devam etmedi zaten leke halinde geldi ve geçti. Ama doktorunuza danışma şansınız varsa içiniz rahatlar.
Babybump Dr git yarın canım ilaç başlar her türlü kanama ve leke dr bilmesi gerekir, şuan acil değil ama yarın mutlaka git
ozlmcnn Muciiizemm yerkesme kanaması çoğu hamilede görünmez,her kanamaya yerleşme kanamasıdır diyenlere anlam veremiyorum bazen.! kanama her zaman risk teşkil eder az veya çok durumun ne oldupunu anlamak adına , en yakın acile gidin bence
Senmerve Muciiizemm tam kan rengş olmadıfı sürece korkma rengi koyulasır ve artarsa en ufak ağrında olursa bekleme git doktora 2 gebeliğimdede oldu 2 sindede düşük tehlikemden ilk 3 ay dikkat et ilişki yaşama evde fazla iş yapma agır kaldırma
Asafimmm Muciiizemm canım bendede olmuştu ben gittim acile ama direk yatıs verdiler düşük hapı yazmaya kalktılar ikisinide kabul etmedim içimi rahatlatacak birşey dememişlrdi ertesi gün kendi doktoruma gittim senin için en sağlıklısı kanama olmadıgı sürece hastaneye gelme dedi ama aklında kalacagına git içini rahatlat