Ysbyr 33.hafta ve surekli tuvalete sıkışıkmış hissi. Nerdeyse 10 dkda bir lavaboya gidiyorum ama afedersiniz 2 damla anca geliyor sebep?
NeSeli_Biyolog Ysbyr Bebiş büyüdükçe idrar kesenizin kapladığı yeride kaplamaya başlıyor 😊 Yani baskı yapıyor, idrar kesesinin yeri azalınca da dolmasada dolmuş gibi hissediyorsunuz.
birprensesvebirprensannesi Ysbyr 25+5 iz ve tuvalette yaşamaya karar verdim🤦 10 dakikada bir tuvalete koşuyorum aşırı zor yetisiyorum sancı giriyor bide🤦
H-M Ysbyr 38+6 dan bildiriyorum aşırı baskı var yürüyemiyorum ayağa kalktıkça bebek hareket ettikçe sanki altıma yapcakmış gibi hissediyorum wcye gitmekten yoruldum artık 🤣🤣
gulin-35 Secuuss bende 24 aynıyım sıkıldım gıdıp gelmekten 😀bırde gıttıgımıze deyse dedıgın gıbı ıkı damla bıttı 😀
Dilan9280 Secuuss ahh canım benimde aynıyız seninle bende 25 haftalığım ve aynı durumu bende yaşıyorum ve ağrı yapıyor fena halde
NeSeli_Biyolog Margaret idrarda yanma ve yaparken ağrı yoksa enfeksiyon olmayabilir. Sizin gebelik haftaniza göre ise bu söyledikleriniz büyük ihtimalle baskıdandir.
Secuuss Dilan9280 eveet öle wc hissi oldumuda ben tövbe uyuyamam 😂 iki gündürde kasıgım agrıyor sanki