Ates21 Kızlar var mı benim gibi en başından beri günde 3 litre su içen hergun 3 litre su içiyorum yanıma küçük su şişelerini koyup sürekli içiyorum 🌺
Dnz_yksr Ates21 normalde cok su içen biriyim cok severim wc sorunu yüzünden en fazla günde 2 litre iciyorum çünkü wc den cok yoruldum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum
Yasgul45 Ates21 ah sorma canım ben gece 2-2,5 gündüz 2-3 litre içiyorum bu aralar baya istekliyim çok susuyorum ve hep wc deyim
Lulemom Ben en az 3 içiyorum. Ama evdeysem. Wc sorunu yüzünden dışarı çıktığımda o kadar içemiyorum . Eve gelince tamamlamaya çalışıyorum ama en fazla 1.5- 2 litre oluyo
Ates21 Lulemom Bende akşama kadar 3litreyi buluyor sürekli wcdeyim yatana kdar ama mecbur içmeye çalışıyorum
Dnz_yksr Ates21 ayy agirlastin mi cok zor oluyor 32 haftaligim yataktan kalkma oturdum mu kalkmak zor oluyor bide malum kış soguk hava. (Ben biraz fazla kilo alıp fazla agirlastim)
Babybump 750 ml şişem var hedefim günde ondan 3 tane kesin içmek, 4 ü zorluyorum bazen oluyor bazen olmuyor ama 3 şişe kesin iciyorum her şekilde
Ates21 Dnz_yksr Haklısınız ben de 23 haftayim daha henüz karnım çok cikmdi o yüzden rahat gidip geliyorum ama sizin haftanizda banada zor olur 🙂
Bsmlh Ates21 ben hergün en az 4lt ☺️🥰 gece sayma bile☺️ Benımkı zorunluluktan oluştu şimdi kanamıyorum suya