Nerminsss 37+2 deyim doktorum karın çevresi haftasına göre geride dedi böyle olan varmı korkuyorum bi sorun olur diye ne yapmam lazım
Mervee26 Nerminsss ne kadar gerideymiş? Benim de 37. Haftaya kadar gerideydi bu hafta 1 gün öne geçti ilk kez. Korkmayın Allah’ın izniyle bir şey olmaz.
Elf65srkn Nerminsss Nerminsss yeğenim için öyle söylendi ama sağlıklı doğdu kafaya takma oluyor yani.
Mercimekmom Nerminsss siz gününüzü tamamlamışsınız bişey olmaz Allah’ın izniyle ilk haftalarda sıkıntı olur diye biliyorum benimde 2 hafta gerideydi şu an 34 haftalığım tamamladı gününe geldi
Kubra5734 Cnm bendede var ve bu ikinci gebeligim ilk gebeligimde 3 hafta gerilik ile dogum yaptim 36.6da ama bebegin kilo alimi durmustu 233o grm eogdu kuveze falan girmedi cok sukur bu ikinci gebeligim 1 hafta gerilik var sukur ilerlemedi gerilik olmasi onemli dgl onemli olan bebegin kilo alimi anne karninda gelismesi 37 haftaliksn zaten cok stres yapma allahn izniyle hc brsey olmaz
birkoalaanne Canım benim bebeğimde öyleydi sadece bebeğim zayıf doğdu doktorlar çok korkutmuştu ama Allah’a şükür küveze bile gerek kalmadı 😌 Şimdi bir yaşında bi sorunumuz yok Allah’a şükür
Lazkizi3453 Bugün 36. Haftaya girdik, şuan hastanedeyim. Doktorum bugün sezeryan günü belirlicek, karın çevresi 4 hafta geriden geliyor ve kilomuz 2200 dü geçen hafta, bebeğimi besleyemiyorum maalesef bende aynı tedirginlikle bekliyorum şuan 😞