Gamzeyigitcesur Merhaba bayanlar 31 haftalık hamileyim erkek bebeğim olucak nasipse. Ve çoğu kişi karnım çok aşağıda olduğunu söylüyor geçen ebeye kontrole gittim oda ayni şeyi söyledi çok tedirgin oldum benimle aynı seyi yaşayan yada etrafında olan varmi ?
CigdemSenol Gamzeyigitcesur Benim de karnım hiç asagi inmemisti oyoe de dogurdum. İnsanlar evham ve vesvese vermeye bayılır. Bi sorun olsa de unuz söylemez mi hiç.
Ferdali1 Gamzeyigitcesur Merhaba benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de bana da aynısını söylüyorlardı oğlum erken geldi biraz 34 de doğum yaptım şimdi ikinci gebeliğim yine erkek ve karnım yine aşağıda ama doktor bişey demedi doktorunuza bı danışın bsterseniz
2bebek2deli Gamzeyigitcesur iyi geceler canım bende 32 haftalığım benimde karnım aşağıda erkek bebeklerde böyle oluyormuş.5yaşında kızım var onda yaygındı karnım çok afedersin genital temizliğimi bile rahatça yapabiliyordum ama oğlumda maalesef hiçbirşey göremiyorum 🥰 Gamzeyigitcesur
Candice07 Gamzeyigitcesur bana da hep aynı şeyi söylüyorlar ama benim de en başından beri aşağıdaydı göbeğim. https://resimyukle.io/r/m6ULLWucjl