Peri6606 Kızlar bugün erkek olduğunu öğrendik eşimle baştan beri MELİKŞAH olsun diye konuştuk ama bazı dışardan duyanlar ilk duyduklarında garipser gibi bakıyo biraz moralim bozuldu açıkçası , sizce nasıl ?
Busbus58 Peri6606 bizde koyacaktık ama en yakın arkadaşımız koymuştu nasip olmadı. Bence çok tatlı bir isim
Heyecanlianneee Peri6606 yanlış anlamayın da benimde pek kulağıma hoş gelmedi. Ama sizin içinize sindiyse kimseyi takmanıza gerek yok ❤️🙏
MeliSeliMelih Peri6606 başkası için mi isim koyuyorsunuz ? Siz beğendinizse bitmiştir ve çok da güzel ❤️
Urs-19 Asla takmayın sizin çocuğunuz tabiki de istediğiniz ismi koyarsınız kimseyi ilgilendirmediği gibi garipsemeleri de çok önemli olmasın sizin için onların bakışlarına göre hareket edecek değilsiniz çok ta güzel bir isim ismiyle büyüsün inşallah 🙏☺️
Minnosunannesiii Peri6606 melikşah göktuğ bora Alparslan Bedirhan bunlarda bizim isim sçeneklerimizdi ama prensesim iz olacak nefes hira koy az inş
Kizilkayabebek Melihşah benim daha çok hoşuma gidiyor Melih Mesih gibi isimler kulağa daha hoş geliyor benim için ama tabiki sizin evladınız nasıl içinize sindiyse nasıl hitap etmek isterseniz evladınıza başkalarını kafaya takmayın illaki alısirlar.saglicakla🤗
Bsraozturk Peri6606 bizimde oğlumuz olucak ve melikşah koyucaz inşallah baştan beri illa yorum yapan beğenen beğenmeyen oldu ama önemli değil biz karar verdik😊
Baobap Peri6606 ben adımın Melikşah olmasını istemezdim mesela. Siz de kendinize bunu sorun. Biriyle tanışırken “merhaba ben Melikşah” demek hoşunuza gidecekse koyun çocuğunuza da. Ama bence çok demode.
Evlataski Baobap sizce Mirza nasıl ben hep bu ismi istedim bizde bu ismi koyacaz oğlumuza Rabbim nasip ederse ama yorumlarıda merak ediyorum
Baobap Evlataski ben kimseye böyle bir konuda öneride bulunmak istemem. Ama isim seçerken, çocuğun geleceği dönemi düşünmek ona göre seçmek lazım. Çok eski bir isim ya da çok parlayan bir isim de koymamak gerektiğini düşünüyorum. Sadelikten yanayım her zaman. Siz bilirsiniz yani😊
Eminos123 Peri6606 meliksah parki var konyada bi an aklima o geldi onu cagristirdi guzel ama ben koymam