Nisnisa Kızlar reflü yatağını baby nestli reflü yatağı alsam nasıl olur sizce beşik içinde de aynı şekilde kullansam
Tubisanne Nisnisa ben De bunda kaldım ya babynestli daha mantıklı geliyor ama bilemedim. Zaten reflü yatağı 3 aya kadar kullanılabilen bir şeymiş
Sterre senell Benim şu an slingim var ama bebek boy kangurumu satıp toddler almıştım. Bu sefer ben de ikinci el almayı düşünüyorum. Kanguruyu da öyle yapabilirsiniz.
mjora Hastanede şu burnu kapalı terlikler mi daha kullanışlı yoksa ucu açık olanlar mı ? Deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi acaba ?
AnneKuzusu26 Sterre merhaba sezaryen doğum yapanlar depend kullanmamalı diyor siz kullandınız mı memnun kaldınız mı
Havvaylmz Hayalizlerim ben iki oğlumda da 10 ml kullandım zaten göğüs alışiyor belli bir süre sonra kullanmana gerek kalmiyor kremi
Havvaylmz Berfininannesi her hastane vermiyor siz o yüzden kendini çantanıza depend ve lohusa pedi koyun ne olur ne olmaz
AnneKuzusu26 Sterre bende L beden aldım normal doğum düşünüyorum ama nolur nolmaz sezaryen olursa diye sormak istedim teşekkürler
canserko Bdh6445 merhaba ben de uşakta yaşıyorum. Kısa kollu zıbın ve altına penye taytlardan aldım. Üzerine müslin örterim diye düşündüm . Geceleri penye Uzunkollu zıbınlardan aldım, içine askılı bir atlette giydiririm diye düşündüm. Fikrinize sunayım :)
Bdh6445 canserko merhaba tesekkur ederim yanitiniz icin ☺ bende o sekilde duusnuyorum ama daha bir sey almadim. Alisveris icin onerdiginiz yer var mi ben aslen usakli degilim o yuzden sadece e bebek ve kar bebeyi biliyorum
senell Sterre Ne kadar güzel ve ayrıntılı yazmışsınız. Çok çok teşekkürler 🙏 İstanbul’da yaşıyorum. Haziran çok fena olmasa da nemden dolayı Temmuz-Ağustos çok zor geçiyor. Ve sizin gibi minyon bir kadınım. Siz Adana’da bunu başardıysanız demek ki benim de şansım düşük değil 😊 Tamamdır. İlk aşamada Neko wrap sling alıyorum. Sonra duruma göre hareket ediyorum ❤️
Sterre senell Bence de İstanbul’da işiniz daha kolay olur☺️ Adana’nın temmuz, ağustosunda gezdim ben☺️ Sağlıkla gelsin bebeğiniz, sağlıkla kullanın inşallah🙏🏻
Aslihanf Cigdemmom ben de buradaki annelerin aksine göğüs pedi önermiyorum kapak vs başka birşeylerle kapatılmalı çünkü göğüs pedi gibi pamuklu şeyler sütü çekiyor çok akıp boşa gitmesine sebep oluyor, sütümü sağmadığıma çok pişmanım çok süt boşa gitti
Damlabal Teacherella1 925 ayar saf gümüş olması gerekiyor silverbaby aldım ben onaylı tek ürün https://ty.gl/pisuner