ftmlgz Margaret ben 2018 eylülde nişanlanınca eşim almıştı iki adet gül cam kutulu solmadı hala taptaze duruyor differoseworld sayfasından almış
YuvarlanamayanPandaa Margaret mumlanmış olarak geçiyor ve rutubet almadıgı sürece duruyor hiçbir sorun olmuyor
ftmlgz Margaret şoklanmış çiçeklerde düğün çiçeğimdi herhangi bir şey olmadı vazoda muhafaza edıyorum arada dökülüyor çok az
Margaret YuvarlanamayanPandaa öyle mi görselini paylaştığım şeyin altında soklanmis yazıyor da . Mumlanmis mi dogrusu
YuvarlanamayanPandaa Margaret bendede var çünkü sen sor genede teraryum var siyah gül normalde 1-2 yıl diyorlar ama 3 yıl oldu nem olmadıgı süreçte duruyor ki çiçekçi tanıdıgımızda dedi önür boyu saklanır bu dedi şoklanmıs duymadım mumlanmıs diyorlar bildiğim kadariyla
YuvarlanamayanPandaa Margaret internetten baktım sanırım bizim çiçekçimiz biraz değişik kullanıyo ismini mumlanmıs dedi ama şoklanmıs doğrusu ve 7 yıla kadar durur diyor internette
Margaret YuvarlanamayanPandaa hadi bakalım gaza geldim sipariş ettim. Normalde 400-500-600 den aşağı bulamıyordum bugün hayret doğrusu çok ucuza buldum ( ucuz değil asla da… 400-500-600 diyenlere göre ucuz sırf bu yüzden bir yıldır almamistim inadimdan)
Babybump Benim de gelin çiçeğim şoklanmış 650 TL’ye aldım 2 sene önce Nişantaşı Vesaire Atölye var cok iyiler kuru çiçekler tamamen okaliptüs ucuk pembe güller buğday başakları vs var harika bir şey hala sapasağlam duruyor :)