Bende Derya hanıma gidiyorum çok da memnunum. Hastaneninde kötü olduğunu düşünmüyorum. Herkes mutlu ayrılmıyordur tabiki. İnsanlar Acıbadem’e de söverek çıkıyor. 36+5im şuan. Normal planlıyoruz ama bebek dönmüyor ☹️ Derya hanımla son randevuda doğum sürecini konuştuk. Sezaryen olursa önce odanızı veriyoruz eşinizle sizi odaya yerleştiriyoruz sonra size ameliyat önlüğü giydirip ameliyathaneye alıyoruz, eşinizde odada bekliyor dedi. Normal doğum olursa açılmanızı kontrol ediyoruz yeterli miktardaysa yine ameliyat önlüğü giydirip suni sancı odasına alıyoruz orda eşiniz sizinle olabilir dedi. O ara duşa girmek isterseniz duş alabilirsiniz dedi. Tam açılma olduğunda doğumhaneye alıyoruz oraya eşiniz gelemez eşinizi odaya yönlendiriyoruz dedi. Normal doğum sonrası da duşa girmek isterseniz girebilirsiniz dedi. Eşimin refakatçi olarak kalacağını söyledim, ilk bebeğimiz tecrübemiz yok sorun Yaşarmıyız diye sordum eşimin gelmesi için beni cesaretlendirdi. Hemşireler yardımcı oluyor dedi. Ama yinede yapamazsanız bi yazı yazarız gece gider birini alır gelir böylece sokağa çıkma yasağına takılmamış olur dedi. Rahatlatıcı bi doktor. Derya hanımı herkese tavsiye ederim.