Minnosunannesiii Ayseonay merhaba canım ben 24.haftada hissettim ilk bebek geç oynuyor birde kızlar daha geç oynuyormuş
Ayseonay Nurhayat55 burada gördüm herkes geçen yazmış 16 dan beri hissediyorum diye bende korktum biraz
Ayseonay Öyle mii benim oğlum olacak insaallah ablam da hamile iki hafta önde o 16. Haftada başladı hissetmeye
Nurhayat55 Ayseonay stres yapma bence kişiden kişiye göree değişir bende sabirsizlikla bekliyorum o anı 12+6 benimki de ☺️🙏
Lulemom Ayseonay sen erken hissediyorum diyenlere bakma. 19+3 deyim hiç bişi hissetmiyorum. İllaki bigün hissedicez bu kadar kafaya takmamak gerek. Herkesin bünyesi bebeği farklı. Kimseyle kendini kıyaslama o zaman paranoyak gibi olursun
Gamzeakd Ayseonay ilk gebeliğimde oğlumu 21. Haftada hissettim . 2. Gebeliğim kızımı 17. Haftada hissettim canım 🌸🥰
Avgulsah59 Ayseonay 18+2 yim doktorum 2 hafta sonra hissedersin ama hissetmeyebilirsin 21-23 arasında hissetmende normal dedi. Bende sabırsızlıkla bekliyorum ♥️☺️
winteriscoming Ayseonay 20 hafiften başladı 1 2 hafta içinde netleşti içiniz rahat olsun ilk hamilelikte 16 da falan hissetmek biraz zor herkeste olmuyor