Balogluubusraaa Erkek bebis bekleyen anneler tekme durumları ne vaziyette? Günde ne kadar tekme atıyor? 25+0 haftadayiz tekmeleri daha cok acıtıyor biraz daha büyüyünce ne yapacağım? :(
Duyguderinderen Balogluubusraaa kaçıncı haftada hissettiniz acaba ben 19 olucam bir türlü anlamıyorum?
momsboys Balogluubusraaa 27+5 o kadar yogunlastı ki canımı yakıyor bide cok asagıda 😭 ilk oglumda cok hareketliydi zor oluyor ama güzelde
SudeSelennnn Balogluubusraaa öncelikle Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ben 32. Haftadayım vurduğu anda çok acıtıyo 😂 istemsiz tepki veriyorum etrafımdakiler şaşırıyo
Busehnm Balogluubusraaa cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum, kemikleri geliştikçe böyle olması normal bence
Rabis01 Balogluubusraaa 25+2yim erkek bebek bekliyorum ama dediginiz gibi degil bende hareketler yavas ve normal derecede daha eşim tekmesini bile net hissetmedi diyebilirim yani
Balogluubusraaa Rabis01 ya bizimkini mi kuduruk ben anlamadım eşim hissediyor artık elini koyunca yada bakinca
Busehnm Balogluubusraaa amin inşallah, hareket ettikçe insanin içi rahatlıyor ama arada canımız aciyinca sikayetimiz de oluyor ne yapalım biz de insanız:)
Balogluubusraaa Busehnm valla billa bazen hareket etmeyince diyorum cikolata yiyeyim yada titreteyim ama vurunca da vuruyor sipalar :))
Linam6868 Balogluubusraaa benim küçüğüm masaAllah kıpır kıpır yorulunca ve aç olunca tekme atmıyor annesini üzüyor sağlıkla kavuşalım minnoşlarımıza insaAllah🙂😍