Gamzetasdelen Merhaba hanımlar Bebisler için şampuan önerinizi merak ediyorum Musteladan birçok kişi memnun ama daha uygun fiyatlı olarak sizde fikirlerinizi paylaşır misiniz
Ebruuuucn1 En uygun baby me var ben onu aldım mühendisinoğlunun listesinde vardı içeriği temiz diye sonuçta bir şampuan yani eğer sıkıntı olursa başka bir markaya o zaman geçeceğim
mervedaldaban Gamzetasdelen bence fiyata çok takılmayın çünkü mustela baya bi gidiyo yani 6 ay size gider şampuan
Sseedd10 mervedaldaban mustela her bebege uygunmu yani ben mustela alip 3 4 tane almak istiyorum yanlis mi yaparim acaba
demetinceyildirim Gamzetasdelen baby me oğluma kullanıyorum çok memnunum içeriğide diğer pahalı markalardan çok daha temiiz doğacak bebeğimede onu kullanmayı düşünüyorum.
Asyadilan1 Gamzetasdelen uni baby kesinlikle. Hep onu kullanıyordum birde dalini deneyim dedim kızımın saçları sertleşti kendi saç kremimden kullanıyorum. O derece sertleşti.
gmzcvk Gamzetasdelen bubchen veya hametan dogal icerikli gayet fiyat olarak da uygun ☺️ Dalin icerik olarak ne yazik ki temiz degil