Anne54 https://ibb.co/GJ5Qk4n Kızlar ben lohusa takımlarını dantelli şeyleri sevmediğim için lcw den böyle bi gecelik ve sabahlık aldım ama hastane için uygunmu bilemedim aşırı rahat zaten gecelikte yaka kısımlarında çıt çıt var emzirmek için yani lohusalar için üretilmiş bişey ama gözümüz hep beyaz dantelli daha uzun geceliklere alışkın olduğu için bunlar garipsenirmi sizce nasıl 🤔🤨
Senayyalcin Anne54 Gayet güzel kimseyi de ilgilendirmez zaten ne giydiğiniz nasıl rahatsanız o şekilde 🌸
Sedakbyk Anne54 bence gayet rahat onemli olan sizin rahatliginiz dantelli olmus spor olmus farketmez bu arada geceliginizi hangi lcw den aldiniz bende ariyorum da 💕
egemommm Anne54 hayır bence çok güzel olmuş ben çok beğendim güle güle giyin😊 bende lcw dan aldım pijama takımı sabahlık
Anne54 Sedakbyk teşekkür ederim canım normal kendi mağazasından aldım sakaryada oturuyorum ben burda gezinirken buldum 😊
Suheyla06 Anne54 çok zarif ve güzel bende dantelli sevmiyorum bazıları gelinlik gibi giyiniyor ya sinir oluyorum 😂😂
egemommm Suheyla06 evet ama resimlerde çok hoş duruyor 😀😀 keşke uygun olsaydı da öyle bişey alsaydım diyorum bazen 😀
Sisa77 Cok yakismis canim cokta cici neyle rahatsan en guzeli o dur canim onemli olan da o🌸bende mecburen dantelli almak zorunda kaldim istemeye istemeye giyicem kilomdan oturu standart diger pijamalar olmadi dantele kaldim😅😏
Skylab Anne54 aynılarını almayı düşünüyorum😊 Sadece hastanede giymek için bir şeyler satın almayı mantıklı bulmuyorum.
Anne54 Skylab evet evdede rahatlıkla giyilebilcel bişey sabahlığın linki açılmış ama geceliğin linki açılmamış 😐
Prenseslerannesi34 Anne54 valla bende LCW dan aldım aynı böyle sabahlık ben pijama aldım daha rahat ettgiim için 2 takım önleri çıtçıtlı üstünün böyle daha iyi diğerleri gereksiz