Gediz-01 merhaba ben daha önce ncr ye gittim doğumu nasıl bilmiyorum ama Emine Kurt Suatı kesinlikle önermiyorum riskli gebelik olduğumu söyledi suyunda hafif azalma var dedi 1 hafta sonra tekrar görecem seni dedi haftasonuna annemlerin yanına gittim hazır gitmişken cumartesi bi doktora gideyim dedim ne durumda diye biraz da o kadına ikna olamamıştım radyolog suyunda azalmalar oluyor dedi doktor hafif dedi kafam çok karıştı ardından adıyamandaki doktorum Allah ondan razı olsun sadece adıyamana geldiğimde gidiyordum acil beni ameliyata aldı suyun bitmek üzere bebeği almazsak ölür dedi yani 2 gün bile olmamıştı diğer doktorla görüşmem bana acikiyetten bile bahsetmedi hakkımı o kafına kesinlikle helal etmiyorum Rabbim kızıma bana yardım etti dünyaya geldi çok şükür keainlikle kızlar tavsiye etmiyorum bir doktor daha vardı Emel Peri Canpolat aşırı ilgili iyi bir doktordu sadece çok yoğundu randevu almakta güçlük çekiyoruz diye değiştirmiştim doktoru keşke bu hatayı yapmasaydım nazan hanıma hiç gitmedim. Ama metini çok duydum