ruveydanur2412 Ben 19+1 deyim ilk gebeliğim henüz hissetmedim sanırım hiç sizler ne zaman hissettiniz 🙈
bademsekeri42 ruveydanur2412 bende 20. Haftadayım canım çok nadir hissediyorum bazen içimden bişey kayıyomuş gibi oluyo ama net hissedemedim henüz 😊 günde bir defa bazen 2 gün hiç bişey hissermiyorum ama doktorum 25. Haftaya kadar normal dedi düzensiz olması
Lulemom ruveydanur2412 bende 19+2 deyim ama en ufak bişi bile hissetmiyorum 😄 bi gün hissederiz bence ya 😄inşallah
Mrv9191 Denizyildizii nasıl hissettiniz benimde kalp atışı şeklinde pıt pıt bişey hissediyorum ama tam olarak anlamadım
Denizyildizii Mrv9191 sırt üstü yatıp karnımı hafif içeri çekiyordum. Zaten gözle bile görüyordum hareketlerini pıt pıt yapıyordu😄
Mrv9191 Denizyildizii herkeste farklı zaman da oluyor herhalde 😀 doktorum 22 haftadan önce hissetmezsin dedi
Sseedd10 Benim daha yeni kalp atisi gibi oldu karnimda ama bagirsak sanirim bilemedim nasil bisey oluyo ki 🤣🤣 19 haftaligiz
Morvy ruveydanur2412 bugün 18 haftalık olduk bir kaç gündür çok net kıpırdanmalar hissediyorum ara ara
Ddmbcglu ruveydanur2412 15-16 haftalıkken pıt pır hissetmeye baslamıstım simdi 23teyiz balık gibi hiç yerinde durmuyor maşallah 😂