35rabia Prenses21 dün oldum canım zerre hiç bişey hissetmedim ikinci zaten ilki normal doğum yaptım buna bile korka korka gittim ama sadece kendini rahat tut yetiyor kendini korkutma cesaretli ol
tonbikinannesi Prenses21 bence kendinizi korkutmayın cidden bende hiç yaptırmadım ama kötü şeyler okuyunca insan etkileniyor jinekolojik muayene yani ne kadar kötü olabilir ki cinsel ilişkiden sonra çok aman aman zorlamaması gerekiyor diye düşünüyorum
3851 Prenses21 34.haftadayim sancili sekilde gittigim icin erken bakildi bana ama emin ol hic acimiyo
Besolaraa Prenses21 Canıımm çatı muayenesi olduumm hiç ağrı sızı hissetmedim 2 parmağı ile bakıyor sanırım ama hiç kötü bi his değil gönlün rahat olsun 🌸
Elif--96 Bende dün oldum kızlar doktor derin nefes al kasma dedi benm biraz acıdığı için ben kendimii kasdim acidi sonrada dedi biraz kanaman olabilir dedi korkma normal birşey dedi benmde kanamam oldu çok az az geldi bugünde geldi çok az birsey cati muayenesi doğumu kolaylaştırıyor diyorlar öyle birşey varmı
Kucukkedi Pazartesi oldum, kesinlikle acımıyor, ben kendimi kasmama ragmen kolayca geçti, hiç büyütmeyin gözünüzde 🌸
3441K Prenses21 her doktor bakmıyor sanirim ben bugun gittim muayeneye 38 haftalk olcaz bu gece ama bakmadi doktorum
gulsah58 3441K bakar bende dün oldum 39+5 günüm ve hiç acımadı sonrasında kan geldi başka bişi olmadı rahat olun sadece 3 saniyelik bir işlem