umyahsen Bebeğimin hareketlerini sabah hissettim gün içinde hafif şekilde hissettim. 5tüp kan verdim bugün sağlık ocağında kendimi halsiz hissediyorum acaba bebeğimin hareketini az hissetmemin sebebi halsizlik olabilir mi. Ve bu haftalarda normal olabilr mi
Su123 umyahsen yorulduysan hareketi azalır soluna yat çikolata ye 2 saatte 5 hareket say daha azsa acile gidip görün benimde o hafta öyleydi doktor o haftalar çok önemli dedi
Melos2234 umyahsen kendini çok yorma vitaminlerini al bende 1 hafta önce öyleydim bu aralar dinlenme modundayım 31+5 haftalık olduk yerinde durmuyor😅
umyahsen Su123 bi deneyim o zaman çünkü bugün baya yürümüştüm belki ondandır teşekkür ederim Allah razı olsun senden 🤗🙏🙏
umyahsen Su123 valla şimdi çikolata yiyip uzandım güzelce hissettim hareketlerini çok rahatladım yaa gerçekten 🤗🤗🤗🤗🤗
umyahsen Melos2234 yaaa kesinlikle yorgunluktan çok etkileniyorlar. Kendimizi yormamaya dikkat etmek lazım 🤗
Mom084 Merhaba bende 31+1 oldum Karnım basketbol topu gibi sert, kabızlık yaşıyorum o yüzden mi yoksa erken doğum mu bilmiyorum pazartesi kontrolüm var napsam bilmiyorum
umyahsen Mom084 tabi siz kendinizi daha iyi bilirsiniz ama benmde karnımın sert olduğu zamanlar oldu hatta Bi 5 6gün önceydi. Afedersiniz gazım vardı karnıma masaj yapıyordum bi şekilde geçirmeye çalışıyordum büyük ihtimal kabız olduğunuz içinde olabilir tabi doktor değiliz bilemeyiz ama bnmde öyle olduğu için bi nebze aynı şey olabilir. İnşaAllah kötü bişi değildir csnım Allahın izniyle bişeyi yoktur bebeğinizin 🤗🙏
umyahsen Gizem957 sağlık ocağından tahlil istemiştim genel tahliller doktorun istediği. Ama ayraten kan şekeri için kendim istemiştim.