Gulnur26 Ben 9 haftalık gebeyim ve suan hic bulantım yok merak ediyorum en erken hangi haftada baslayıp ne zaman son buluyo. 🌸
Asli1108_ Gulnur26 ben gebelıgımı ogrendıgımden berı bulantı ve kusma yasıyorum 12 haftalıga kadr surer dıyolar. Kımısının sonradan baslayabılıyor yada hıc bulantı yasamayanlarda var bunyeden bunyeye degısıyor. Bosver hıc olmasın cok kotu bısey. ☺️
Minnosunannesiii Gulnur26 maşallah dua et te böyle devam etsin adetim 3 gün mü ne geçti bulantıdan dolayı test yapma gereği duydum aşırı derece de bulantın vardı şimdi 33 haftalığız hala ilaçlarla duruyorum ayakta
Denizyildizii Gulnur26 illa bulantı olacak diye bişey yokki. Hiç bulantı yaşamadan doğurmuştum ilk bebeğimi
zk92 Benim çok fazla bulantım olmadı hatta hiç olmadı diyebileceğim kadar az oldu ama 9. haftada artıp 13. haftada bitmişti.
Gulnur26 zk92 2yavruuannesi bende 3 haftalıktı ögrendiğim zaman kasık agrısı cekiyordum adet olmayı beklerken hamile oldugunu ögrendim. :)
2yavruuannesi Asli1108_ baslayabılıyor yada hıc bulantı yasamayanlarda var Gulnur26 bulantı ve istifrayla anladım hamıle oldgmu ve daha regl olmama vardı ona ragmen test yaptım ve pozitf 3 haftalıktı öğrendgmde ve ozamndan başladı ve 5.aya kadar 🤦♀️şuan iyiyim cok şükür gecti 23 haftalık oldum
Gulnur26 Cidemkisa elhamdülillah bu Allah’ın bir nimeti tabiki diger anne adaylarına da rabbim kolaylık versin :)
suscarparimm Gulnur26 Hiç bulantı yaşamadan geçiren var veyahutta 9 ay boyunca mide bulantısından serumlarla ayakta kalan var bünye meselesi canım fark gösteriyor kişiden kişiye
Gulnur26 suscarparimm ALLAH kolaylaştırsın. Evet duydum ama yinede merakım bitmedi detaylı bir ögrenmek istedim. :)
Dilekcnkn Gulnur26 6 haftada doktora gittim bulantıların başlayabilir dedi ve o günden itibaren başladı şu an sadece sabahları oluyor oda akşam çok acıkıyorum sanırsam ondan birde su içince o yüzden limonlu su içiyorum çoğunlukla
2yavruuannesi Gulnur26 ben 3. Hamileliğim artık alışmıştım belirtilere. Sizin kaçncı? Allah kucagınıza almayı nasip etsin 🙏
1Berna_ 6-7. Haftada başladı 16. Haftama kadar devam etti😣 şuan 33 haftalık hamileyim hala bir çok şeyden tiksiniyorum ama bulantı ve kusmam yok.
Cidemkisa Gulnur26 ben ilk gebeligimde hiç bişi yaşamamıştım ama bu ikinci gebeligimde 18. Haftaya kadar kustum çok çok zordu